Avausvoittojen jälkeen tappiot kotipeleistä

07.10.2022

Suomisarjan vahvasti aloittaneen Kosken Dynamon kausi jatkui viime viikolla kahdella kotiottelulla. Torstaina Koskihallille saapui Pirkkalan Pirkat, joka pelasi vielä viime kaudella divarissa. Pirkat esittivät Koskihallilla kauden parastaan, ja kun Dynamolla oli hieman tahmeampi ilta, niin ottelun loppulukemiksi kirjattiin lopulta Pirkkojen 4-7 vierasvoitto.

Dynamo aloitti ottelun vahvasti menemällä 1-0 johtoon ajassa 4:50 Julius Salokankaan komealla yksilösuorituksella. Pirkat kuittasivat maalin kuitenkin nopeasti tekemällä kaksi seuraavaa maalia muutaman minuutin sisään.

Toisessa erässä Pirkat onnistuivat lisäämään johtoaan jo lukuihin 1-4. Toni Lahtinen onnistui kaventamaan erän loppupuolella tilanteeksi 2-4, pitäen vielä Dynamon mukana pelissä. Kolmannessa erässä Pirkat esiintyivät vakuuttavasti ja lisäsivät vierasjohdoksi jo 2-6. Ottelun lopulla Dynamo haki vielä kavennusta ilman maalivahtia, onnistuen vielä kahdesti maalinteossa Pirkkojen onnistuttua kertaalleen tyhjään maaliin. Lopputulos Pirkkojen 4-7 voitto.

Valmentaja Vitie harmitteli pelin jälkeen kotijoukkueen vaisua esitystä: “Tänään ei jostain syystä päästy omalle tasolle, ja arkipelin esitys oli vaisu”. Katseita asetettiin myös tulevaan: “Seuraavaan peliin on parannettava. Joukkueen on löydettävä halua ja kamppailuvalmiutta, että taistellaan taas voitosta.”

Viikon toisessa kamppailussa Dynamon vieraaksi saapui PTU Porista. Ottelu kulki pitkään tasaisissa merkeissä. Ensimmäiselle erätauolle mentiin PTU:n 0-1 johdossa, kun vierasjoukkue onnistui kertaalleen tasavajaalla maalinteossa. Dynamo aloitti toisen erän vahvasti tulemalla tasoihin Valtteri Welinin onnistuttua maalinteossa. Ottelun edetessä PTU sai paremmin otetta pelistä, ja onnistui myös Dynamoa tehokkaammin maalinteossa.

PTU onnistui tasaiseen tahtiin lisäämään johtoa, ja loppusummerin soidessa oli tulostaululla tylyt 2-7 lukemat. Ottelun jälkeen Nuutti Hakala halusi kääntää katseet jo tulevaan viikkoon ja perjantaiseen vieraspeliin FoSua vastaan: “ Huomenna levätään, jonka jälkeen kahdet hyvät treenit ja katse Forssaan”. Hakala oli luottavainen, että kahden tappiopelin jälkeen joukkueen kurssi kääntyy. “ Forssasta haetaan ehjä 60 minuutin esitys ja pisteet Hämeenkoskelle”.

Perjantain vieraspeli Forssan Suuppareita vastaan nähtävissä heidän YouTube-kanavalta.

03.12.2022Joulukuun kotipeleissä fanituotteita tarjouksessa
31.10.2022Dynamo MM-tauolle voitolla Hatsinasta
24.10.2022Dynamolle toinen kotitappio perätysten
10.10.2022Edustus palasi voittokantaan Forssassa
07.10.2022Avausvoittojen jälkeen tappiot kotipeleistä
16.09.2022Dynamo avausvoittoon
29.08.2022Edustusjoukkueen otteluohjelma julki
05.07.2022Kosken VPK-juhlilla perinteinen Letkusähly
08.03.2022Edustusjoukkueen kausi päätökseen
20.02.2022Tuplaviikonlopusta tärkeät kotivoitot edustusjoukkueelle.

Siirry arkistoon »