Hatsina vei pisteet Koskihallista

21.11.2018

Kosken Dynamon synkkä toinen erä ja kehno viimeistely maalipaikoissa olivat ratkaisevassa osassa Kaakkois-Suomen 2-divisioonan ottelussa Mikkelin Hatsinaa vastaan. Mikkeliläiset veivät pisteet lopulta lukemin 8-12 (3-4, 3-7, 2-1).

Dynamo sai otteluun hyvän alun Riku Hakalan upottaessa tavaramerkkikantillaan pallon ensimmäisen kerran vieraiden maaliin. Pelikello pysähtyi avausmaalissa aikaan 04.38. Pari minuuttia myöhemmin Dynamopuolustus joutui rikkomaan rangaistuslaukauksen arvoisesti. Dynamon maalilla Joona Ojala kuitenkin nollasi Mikko Ikosen rankkariyrityksen tyylikkäästi. Hetkeä myöhemmin Hatsina kuitenkin sai kaivatun tasoituksen kun Nestori Paldanius onnistui maalinteossa. Vierasjoukkue ei saanut kuitenkaan tasatuloksesta pitkään nauttia, kun vain 14 sekuntia myöhemmin Dynamon Henri Nummela laukoi keskeltä pitkän kuljetuksen päätteeksi pallon verkkoon. Loppuerää kohti mennessä joukkueiden osat vaihtuivat Hatsinan onnistuessa erän puolen välin jälkeen kolmesti Dynamon yhtä vastaan. Erätauolle mentiin siis jännittävissä 3-4-lukemissa.

Toinen erä oli varmasti Dynamon yksi kauden synkimmistä. Joukkueen karvauksesta ja puolustuksesta tuntui löytyvän jatkuvasti aukkoja ja tehokkaana hyökkäyspelijoukkueena Hatsina onnistui käyttämään lähes kaikki maalipaikkansa ja iski toiseen erään tylyt 7 maalia kotijoukkueen verkkoon. Dynamo iski erään kolmesti ja onnistui pitämään jonkinlaiset saumat pisteisiin vielä viimeiseen erään lähdettäessä

Viimeiseen erään jäänyt 5 maalin takamatka oli lopulta koskelaisille liikaa. Dynamolle ainut lohtu oli 2-1- erävoitto ja kelpo taistelu loppuun saakka. Loppulukemat lopulta 8-12 Hatsinan hyväksi.

Dynamon päävalmentaja Mikko Lukkarila oli ottelun jälkeen pettynyt erityisesti joukkueen toisen erän esitykseen.

- Toinen erä tappoi ottelun. Ensimmäinen ja kolmas erä olivat ihan hyvää tekemistä. Joukkueen uudistuneen aktiivisemman pelitaktiikan kanssa menee aikaa ennen kuin lutviutuu kohdalleen.

Joukkueen toinen valmentaja Aki Markkola oli Lukkarilan kanssa samoilla linjoilla.

- Tasainen peli, mikä ratkesi meidän toisen erän uinumiseen, sekä Hatsinan huomattavasti tehokkaampaan viimeistelyyn. Etenkin Hatsinan nopeat vastahyökkäykset tuottivat meille vaikeuksia.

Dynamon seuraava kotiottelu pelataan jo tulevana lauantaina 24.11, kun vastaan asettuu sarjan toinen mikkeliläisjoukkue Löysätempo.

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.
14.04.2023Edustusjoukkue järjestää perinteiset tryoutit
01.04.2023Ratkaisu venyi kolmanteen otteluun.
25.03.2023Dynamolle ensimmäinen täplä karsinnoissa
20.03.2023Edustusjoukkueen karsintasarja alkaa
13.03.2023Dynamon kohtalona karsintasarja
24.02.2023Dynamon tilanne muuttumassa tukalaksi juuri ja juuri karsintaviivan yläpuolella
20.02.2023Dynamo kärsi tappio Hyvinkäällä, seuraavaksi vastaan Blackbirds kotona