BB-88 - Edustus (8 - 5)

Aika: 1.10.2016 17.00
Paikka:
Sarja: Suomen Cup

Dynamo matkusti heti lauantaina Sysmään kohdatakseen vuosien varrella erittäin tutuksi tulleen Bandy Boyssin suomen cupin kolmannen kierroksen ottelussa. Lähtökohdat olivat molemmille joukkueille samat, sillä molemmat avasivat kautensa pelaamalla edellisenä päivänä ensimmäisen sarjapelinsä. Ensimmäinen erä etenikin tasaisesti kun ensin isäntien Teemu Harmaala laukoi kotijoukkueen johtoon reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen ja noin viiden minuutin päästä tästä Dynamon Ville Toitturi laukoi pelin tasoihin Tommi Konttisen syötöstä. Erätauolle mentiin siispä 1-1 tilanteessa.

Toisen erän alkupuoliskolla Dynamon puolustus rakoili ja vastaavasti maalinteko takkuili, minkä seurauksena kotijoukkue karkasi 4-1 johtoon. Tähän Dynamo reagoi ottamalla aikalisän rauhoittaakseen peliä, mutta siitä huolimatta isännät kasvattivat etumatkaansa kun Mikko Salonen laukoi pallon maaliin kasvattaen eron neljään maaliin. Dynamo alkoi kuitenkin päästä peliin mukaan kun ensin Lari Knaapi onnistui rangaistuslaukauksessa ja pari minuuttia myöhemmin Ville Toitturi ohitti kotijoukkueen maalivahdin ylivoimalla tuoden Dynamon jo kahden maalin päähän. Loppuerässä sekä Dynamo, että Bandy Boys ottivat yhden kahden minuutin jäähyn mutta kummankaan joukkueen ylivoima ei tuottanut lisäosumia ja erätaukoa lähdettiin viettämään isäntien johtaessa 5-3.

Kolmannessa erässä Dynamo jatkoi kiriään kun Ville Toitturi maalasi hattutempun täyteen ylivoimalla Ilkka Heikkisen syötöstä ja Muutamaa minuuttia myöhemmin Ville Toitturi teki jo illan neljännen maalinsa tuoden Dynamon tasoihin kotijoukkueen kanssa. Dynamon kiri riitti vain rinnalle asti, sillä kotijoukkue tehtaili vielä erän loppupuolella kaksi maalia. Dynamo sai vielä mahdollisuuden nousta peliin mukaan kun kotijoukkueen Marko Kivelä otti kahden minuutin rangaistuksen mailaan lyömisestä. Dynamo ei mahdollisuutta kuitenkaan käyttänyt ja hattutempun ottelussa viimeistellyt Tuomas Harmaala laukoi lopulta kotijoukkueen kahdeksannen maalin Dynamon tyhjään maaliin viimeistellen loppulukemiksi 8-5. Tappion myötä Dynamon taival suomen cupissa katkesi ja Bandy Boys jatkaa neljännelle kierrokselle.