Aika: 21.10.2016 19.00
Paikka: Imatran Urheilutalo
Sarja: Miesten 2. divisioona

Kosken Dynamo edustus kävi hakemassa vieraspisteet Imatralta

Kosken Dynamon edustusjoukkue matkusti Imatralle perjantaina 21.10. heidän neljänteen runkosarjan otteluun Imatran Voimaa vastaan. Edellinen tiukka PoNoVo ottelu lisäsi nälkää Dynamoleirissä ja otteluun lähdettiin hyvällä asenteella.

Ottelu alkoi hyvin tasaisissa merkeissä ja erän puolessa välissä LASB:sta farmisopimuksella tullut Elmeri Saukkonen laittoi tarkalla laukauksella Kosken Dynamon 0-1 johtoon. Samoissa lukemissa jatkettiin erätauolle.

Toisen erän alku jatkui hyvin samaan tapaan kuin ensimmäinen erä, hyvin tasaisesti. Mutta herkkä tuomarilinja oli Dynamolaisille uutta ja Saku Lehti joutui istumaan 2 minuuttista jota ei ehtinyt kulua kuin 29 sekuntia ja Voima tasoitti ottelun 1-1. Hetki tasoitusmaalin jälkeen Voima meni jo johtoon 2-1. Ajassa 31:56 vastustaja joutui rikkomaan Dynamon hyökkääjää niin, että Jere Karjalainen pääsi laukomaan rangaistuslaukausta. Epäonnekseen Jere epäonnistui, mutta rikkeestä seuranneen jäähyn aikana Ilkka Heikkinen laittoi pallon maaliin kovalla kaukolaukauksellaan ja tilanne jälleen tasan 2-2. Erän loppuun Ilkka jatkoi maalien tekoa ja toiselle erätauolle päästiin 2-3 Dynamon johtoasemassa.

Kolmas erä alkoi hienoisessa Dynamon hallinnassa ja siirtyikin 2-4 johtoon ajassa 45.56. Mutta jo tavaksi tullut hätä kolmannessa erässä heikensi Dynamon peliä ja Voima laittoi pelin tasoihin kolmannen erän puolessa välissä. Voima saikin loistavan tilaisuuden tehdä voittomaaliaan pelin loppuun, sillä Dynamon Toni Salojoki otti 5 minuutin jäähyn väkivaltaisuudesta ajassa 54:48. Tämä merkitsi Dynamolle alivoimaa lähes koko pelin viime sekunneille asti. Mutta Jani Arponen otti pallon haltuun omalta alueelta ja kuljetti palloa laitaa pitkin lähes vastustajan päätylaitaan asti kunnes laukoi pallon aivan takanurkkaan ja taululle 4-5 lukemat. Dynamon loistava av-pelaaminen kesti loppuun asti vaikka Voima yrittikin ilman maalivahtia kuudella neljää vastaan ja summerin soidessa voittajasta ei ollut epäselvyyttä Dynamolaisten juhliessa tiukkaa voittoa.

Dynamo pelasi koko ottelun hyvin. Kolmas erä on ollut Dynamolle tällä kaudella hankala ja niin nytkin mutta silti ansaitusti Dynamo sai 2 pistettä kotiinviemisiksi. Dynamon maaleista kolme teki puolustaja, joista Ilkka Heikkinen teki tehot 2+0. Hyökkääjistä onnistui ainoastaan farmisopimuksella tullut Elmeri Saukkonen 2+0. Seuraava peli onkin kotona Koskihallissa lauantaina 29.10. klo 17:00 SB Heinolaa vastaan.