Tänään vastassa Troopers

02.02.2019

Dynamo saa tänään lauantaina vieraita Imatralta, kun paikallinen Troopers saapuu Koskihallille.

Troopers

Troopers on sarjan toinen imatralaisjoukkue. Varsin hyvän alkukauden pelanneet imatralaiset löytyvät tällä hetkellä sarjan sijalta 5 ja taistelevat vielä sitkeästi pudotuspelipaikasta.

Troopers on siinä mielessä hyvissä asemissa pudotuspelikamppailua varten, että joukkue on pelannut vasta 12 ottelua, joka on yhden vähemmän kuin Troopersin takana sarjataulukossa kärkkyvä Sudet. Viimeisellä pleijaripaikalla majaileva SB Heinola on Troopersia 2 pistettä edellä, mutta on pelannut imatralaisia kaksi ottelua enemmän. Imatralaisten hyvä alkukausi on kuitenkin viimeisten neljän pelin aikana kääntynyt hieman laskusuhdanteiseksi, sillä joukkue on ottanut tukkaan viimeiset neljä peliä. Edellinen voitto löytyykin niin kaukaa kuin marraskuun lopulta.

Nyt on siis myös vierailijoilla vuorossa tärkeä peli, josta pisteet tulisivat tarpeeseen, jotta hyviä esityksiä viime peleissä esittänyt SB Heinola ei pääse karkaamaan liian kauksi.

Troopersin vahvuus on ehdottomasti joukkueen tasaisuus. Selkeitä ykköstykkejä ei joukkueesta löydy, vaan ratkaisijoita löytyy laajalta rintamalta. Joukkueen pörssikärki on Veli-Matti Arponen pistein 10+12. Arposen jälkeen pörsseissä onkin tasaisempaa. Troopersin ja Dynamon aiempi kohtaaminen pelattiin marraskuun alussa Imatralla. Troopers vei ottelun melko suvereenisti lukemin 12-4. Troopers osoitti ottelussa olevansa erittäin hyvä ja tasapainoinen porukka. Varsinkin Troopersin voimakkaan karvauksen kanssa Dynamo oli ajoittain pahoissa vaikeuksissa. Joukkue varmasti luottaakin vahvaan karvauspeliinsä myös Koskihallin pienellä kentällä.

Kosken Dynamo

Dynamon viimeisin ottelu oli ainutlaatuinen Tallinnan kamppailu Pelicansia vastaan. Ottelussa Dynamon alku oli hyvä, mutta lopulta Pelicans otti ohjat käsiinsä ja oli ottelussa parempi lukemin 15-7. Dynamo on tällä hetkellä sarjassa toiseksi viimeisenä ja karsintapeikko on todellisuutta. Raja suoraan säilymiseen on tällä hetkellä 8 pistettä. Dynamolla on jäljellä vielä 5 ottelua, joista pitäisi tarvittavat pisteet kaivaa, jotta sarjapaikka säilyisi suoraan. Toki tämä edellyttää myös karsintaviivan päällä olevan Hatsinan suosiollista pelaamista omissa otteluissaan.

Dynamon viikko on ollut erittäin vaikea. Joukkue on flunssa-aallon takia päässyt treenaamaan viikolla vain kertaalleen ja lopullista kokoonpanoa on saatu odotella vielä pelipäivään asti. Nyt kuitenkin näyttää siltä että ukkoja on tervehtynyt ja Dynamo pääsee lähtemään kilpailukykyisellä kokoonpanolla alkuillan kamppailuun. Joukkueeseen on myös saapunut mieluisa vahvistus kun Rovaniemeltä takaisin etelään palannut Nuutti Hakala pelaa ensimmäisen ottelunsa lauantaina. Mielenkiintoista on nähdä aiemmin Lasbissa ja Santas Unitedissa 2-divaria pelanneen Hakalan otteita Dynamopaidassa.

Ottelun lähtökohdat ovat siis selkeät. Troopers lähtee sarjasijoituksen ja aiemman kauden kohtaamisen perusteella ennakkosuosikkina otteluun. Koskihallin pieni kenttä kuitenkin antaa Dynamolle edun, sillä Dynamo on osoittanut olevansa parhaimmillaan nimenomaan kotikentällään.

Kosken Dynamo – Troopers Imatra lauantaina 2.2 klo 17.00 Koskihallillla.

05.02.2019Dynamolle tappio lauantai-illan ottelusta
02.02.2019Tänään vastassa Troopers
01.02.2019Pelicans Dynamoa parempi Tallinnassa
22.01.2019Dynamolle tärkeät pisteet kotikentältä
18.01.2019Sarjanousija vieraaksi Koskihalliin
16.01.2019Dynamo taipui Ponovolle torstai-illan kamppailussa
09.01.2019Vielä mahtuu Tallinnaan mukaan!
08.01.2019Dynamon vuoden avauspelissä vastassa PoNoVo
04.10.2018Waltter Mahlberg Dynamoon!
08.07.2018Heinäjuoksun tulokset

Siirry arkistoon »