Dynamo säilytti paikkansa Suomisarjassa

02.04.2023

Karsintasarjan ratkaiseva kolmas ottelu alkoi Dynamon kannalta räväkästi Ville Toitturin maalilla neljän sekunnin pelin jälkeen, ja ensimmäisessä erässä tehokkaasti pelannut Dynamo johti ottelua erätauolla jo 4-0, Patrik Heimalan torjuessa kaikki vastustajan yritykset.

Toinen erä alkoi yhtä vauhdikkaasti kuin ensimmäinenkin, kun tällä kertaa peliä ehdittiin pelata 18 sekuntia ennen Valtteri Welinin 5-0 -osumaa. Tämän jälkeen vierailijat ottivat hallinnan pelistä, ja nousivat jo maalin päähän lukuihin 7-6, mutta Juho Rantala tuplasi Dynamon johdon vielä kaksi sekuntia ennen toista erätaukoa.

Kolmannen erän ensimmäisillä sekunnoilla nähtiin jälleen maali, mutta tällä kertaa asialla oli vierasjoukkue S.S. Storm, joka pääsi heti perään yrittämään tasoitusta rangaistuslaukauksesta, mutta maaliin vaihdettu Petteri Vormisto torjui yrityksen.

Ville Toitturi vei jälleen Dynamon kahden maalin johtoon, kunnes kolmannen erän puolivälissä nähtiin ottelun ratkaiseviksi jääneet maalit, kun minuutin sisään karsintasarjan tehohahmot Juho Rantala ja Ville Toitturi onnistuivat maalinteossa ja Dynamo karkasi 11-7 johtoon.

Viimeisellä minuutilla Storm onnistui vielä kahdesti ilman maalivahtia maalinteossa, mutta Dynamo voitti ottelun lopulta luvuin 11-9 ja piti sarjapaikkansa päästen nyt kesälomalle. Stormin pelit jatkuvat vielä karsinnan toisessa vaiheessa.

Koskikartano palkitsi ottelun parhaina vierailijan Jesse Oksasen ja Dynamon Juho Rantalan (4+0).

Kiitos kaudesta yleisölle, tukijoille, pelaajille, vastustajille, sekä taustahenkilöille.

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.