Dynamo haki vieraspisteet kärkikamppailusta Imatralta

10.11.2017

Perjantaina Dynamo hyppäsi bussiin ja lähti pistejahtiin Imatralle kun vastaan asettui Dynamolle entuudestaan tuttu vastustaja ja silloinen sarjakärki Imatran Voima eli tiukka peli oli odotettavissa.

Dynamo oli heti ensimmäisessä erässä hyvällä pelipäällä ja karkasi kahdenmaalin johtoon Ilkka Heikkisen ja Vilppu Latvanteen maaleilla. Dynamon puolustuspeli oli koko erän hyvää eikä Voima päässyt juurikaan laadukkaisiin maalintekopaikkoihin. Joona Ojala Dynamon maalilla hoiti vähäiset laukaukset mallikkaasti.

Toisessa erässä Dynamo vahvisti johtoaan kahdella Matti Viljasen maalilla. Toisen erän loppupuolella Voima sai vihdoin pelijuonesta kiinni ja vyörytti hyökkäyksiä Dynamon maalille kerta toisensa jälkeen. Voiman vahva erän loppu tuottikin kaksi kavennusmaalia ja toiselle erätauolle lähdettiin Dynamon 2-4 johdossa.

Kolmas erä on Dynamolla ollut tällä kaudella paras ja niin oli tässäkin pelissä, vaikka Voima saikin ensin kavennettua tilanteeksi 3-4. Kavennuksen jälkeen Dynamon puolustuspeli ja peittopeli olivat erittäin hyvää eikä Voima juuri lisäpaikoille päässyt, lisäksi Ville Toitturi, Saku Lehti ja Jussi Toitturi kävivät vastahyökkäyksistä tekemässä maalit mieheen ja lopputulokseksi tuli siis Dynamon hieno voitto sarjakärjestä luvuin 3-7.

Hyökkääjä Jussi Toitturin kommentoi pelistä seuraavaa: Kaikki pelasi tänään erittäin hyvin joukkueelle ja puolusti uhrautuvasti, eiköhän se voitto sillä meille kairattu.

Seuraavan ottelun Dynamo pelaa koskihallissa perjantaina 17.11 klo 19.00, kun vastaan asettuu myös voitosta voittoon kulkenut paikallisvastustaja Pelicans SB.

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.