Dynamo päätti kautensa voittoon

05.03.2017

Dynamo pelasi kauden viimeisen ottelunsa Jymypalikoiden vieraana Orimattilassa. Ottelun alku oli Dynamolta tahmeaa ja Jymypalikat tekikin ottelun avausmaalin ajassa 05:27. Dynamo kuitenkin pääsi tasoittamaan heti seuraavassa vaihdossa, kun Vilppu Latvanne laukoi pallon kotijoukkueen verkkoon Henri Nummelan syötöstä. Erän puolenvälin tienoolla isännät menivät jälleen johtoon, kun Dynamon merkkaus petti kotijoukkueen vapaalyönnissä. Jymypalikat sai ensimmäisessä erässä myös ylivoimamahdollisuuden hieman kyseenalaisen vihellyksen turvin, mutta isännät eivät onnistuneet ylivoimaosuman teossa, päinvastoin Dynamon Jani Arponen karkasi heti jäähyn päätyttyä läpiajoon ja viimeisteli vuoren varmasti Dynamon tasoituksen. Myös Dynamo sai erän loppuun ylivoimamahdollisuuden, mutta maalia ei ylivoimalla saatu aikaiseksi.

Toisen erän alussa molemmat joukkueet pääsivät yrittämään maalintekoa ylivoimalla, mutta kumpikaan ei siinä onnistunut, ennen kuin Jymypalikat onnistu erän puolessa välissä ylivoimalla ohittamaan Dynamon maalilla pelanneen Wili Hämäläisen. Dynamo pääsi kuitenkin viisi minuuttia myöhemmin tasoittamaan ottelun, kun Jussi Toitturi taiteili pallon kotijoukkueen verkkoon rangaistuslaukauksesta. Dynamo siirtyi heti perään 3-4 johtoon, kun Ville Toitturi laukoi pallon maaliin Jussi Toitturin upeasta syötöstä.

Kolmannen erän alussa Jymypalikat onnistui tasoittamaan ottelun, mutta erän puolessa välissä alkoi Dynamon loppurynnistys, kun ensin Vilppu Latvanne laukoi vieraat 4-5 johtoon Lauri Mäkelän syötöstä ja reilun minuutin kuluttua tästä Ville Luoma laukoi pallon verkkoon Saku Lehden syötöstä. Reilun puolen minuutin kuluttua tästä Ville Toitturi laukoi upeasti Dynamon jo 4-7 johtoon Jani Arposen syötöstä. Jymypalikat sai vielä ylivoimamahdollisuuden ja he hakivat kavennusta lisäksi ilman maalivahtia pelaten, mutta tästä huolimatta Saku Lehti onnistui viimeistelemään loppulukemiksi 4-8. Dynamon lähtö otteluun oli hieman heikko ja Jymypalikat piti vierasjoukkuetta tiukoilla pienessä kotikaukalossaan, mutta lopulta Dynamo sai ottelun käännettyä voitokseen.

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.