Dynamolla luvassa tiukka viikonloppu.

28.09.2016

Dynamon kausi jatkuu viikon tauon jälkeen vauhdikkaasti tuplaviikonlopulla. Perjantaina aloitetaan kakkosdivisioona kotiottelulla Susia vastaan kello 19 ja heti lauantaina Dynamo lähtee Sysmään tavoitteenaan jatkopaikka Suomen Cupissa.

Dynamo - Sudet

Koskihallilla perjantaina 30.9 kello 19.

Dynamo aloittaa neljännen peräkkäisen kakkosdivarikautensa perjantaina 30.9. kotipelillä Kouvolan Susia vastaan. Ottelu alkaa kello 19:00 ja tiedossa on vauhdikas ja viihdyttävä ottelu. Vaikka Susien sarjapaikka varmistui vasta kesällä takaportin kautta, on kyseessä silti vaarallinen ja Dynamolle hankala vastustaja, sillä viime kaudellakin sudet tarjosi Dynamolle tiukan vastuksen. Susien vieraillessa Hämeenkoskella Dynamo näytti kaapin paikan numeroin 10-6, mutta Dynamon vastavierailulla Kouvolassa päädyttiin tasaamaan pisteet 9-9 tasapelin jälkeen. Tähän kauteen Sudet ovat myös saaneet uusia pelimiehiä, jotka haluavat varmasti näyttää osaamistaan heti kauden alkaessa. Sudet ovatkin varmasti pitkän kesän jälkeen nälkäisiä saalistamaan pisteitä, mutta dynamolaiset eivät tästä hätkähdä vaan iskevät vastaan ja taistelevat sarjapisteistä päätössummeriin asti.

Molemmat joukkueet haluavat varmasti aloittaa sarjakautensa vahvasti ja avauspisteiden saaminen heti kauden avauskamppailussa olisikin äärimmäisen tärkeää. Kotijoukkue Dynamolla kausi on alkanut harjoitusotteluiden ja Suomen cupin toisella kierroksella vahvasti, mutta sarjaotteluissa vastustajat kovenevat ja parantavat varmasti peliään. Tärkeätä olisikin pystyä säilyttämään hyvät otteet erityisesti puolustuspäässä otteluiden koventuessa useamman pykälän.

Kannustamaan kannattaa totta kai saapua, sillä mikäpä olisi parempaa perjantai-illan viihdettä kuin vauhdikkaan urheilun seuraaminen paikan päällä Koskihallilla. Ja jottei kannustuksen ohessa pääse nälkä tai jano yllättämään niin erätauoilla on luonnollisesti mahdollisuus nauttia kanttiinin ja makkarateltan antimia.

Dynamo_Late.jpg

BB-88 - Dynamo

Heti perjantain sarja-avauksen jälkeen Dynamo suuntaa lauantaina Sysmään Suomen Cupin kolmannen kierroksen otteluun Bandy Boysin vieraaksi. Ottelun voittaja pääse Cupin luonteen mukaisesti jatkoon neljännelle kierrokselle, häviäjän Cup-taipaleen päättyessä. Perjantain peli onkin unohdettava nopeasti ja alettava keskittyä jo seuraavaan kamppailuun.

Sysmää vastaan on totuttu näkemään tiukkoja vääntöjä ja vauhdikasta salibandyä. Bandy Boysin tukena on tunnetusti äänekäs sysmäläisyleisö, eikä Sysmästä varmasti heru helppoa voittoa tälläkään kertaa. Harjoitusotteluita Dynamo pelasi sysmäläisiä vastaan kaksi kappaletta ja onnistui voittamaan molemmat kohtaamiset. Dynamolla ei kuitenkaan ole lainkaan varaa tuudittautua harjoituspelien tuloksiin tosipelien alkaessa, sillä sysmäläiset ovat parantaneet peliään näiden kohtaamisten jälkeen. Tästä todisteena käyvät esimerkiksi Suomen Cupin toisella kierroksella otetut kaksi selkeää voittoa.

Ottelun kannalta ratkaisevaksi saattaa nousta se, kumpi joukkue sietää paremmin rasitusta. Kello 17 alkavan ottelun alkuun on Dynamolla aikaa alle vuorokausi edellisestä ottelusta. Myös BB-88 pelaa perjantai-iltana sen kohdatessa PHSB:n kakkosdivarin avauksessaan Sysmässä. Haasteena varmasti onkin pitää pelaamisen taso korkealla ja pyrkiä välttämään typeriä virheitä, vaikka varsinkin ottelun loppuhetkillä molempien joukkueiden jaloissa jo varmasti painaakin. Kesän laadukkaan harjoittelun jäljiltä Dynamon pitäisi kuitenkin olla joukkueista se, jolla jalkaa tässä ottelussa vielä riittää.

Bandy Boysin kanssa pelattavat ottelut ovat aina kiihkeitä ja mielenkiintoisia kamppailuja. ”Kerrasta poikki”-tyylillä pelattava kamppailu takaa sen, ettei kiihkeyttä ja mielenkiintoa tästäkään ottelusta puutu. Sysmään ei Koskelta ole pitkä matka, joten kannattaa ehdottomasti saapua kannustamaan ja seuraamaan Dynamon otteita myös lauantaina Sysmään.

 

18.03.2019Dynamo otti ensimmäisen kiinnityksen kakkosdivaripaikkaan
16.03.2019Legendsin kausi päättyi nousujuhliin !
16.03.2019Karsinnat käyntiin sunnuntaina!
12.03.2019Legendsillä mahdollisuus sarjanousuun!
11.03.2019Eskareitten ja ekaluokkalaisten salibandykerto lähti liikkeelle!
07.03.2019Dynamo päätti runkosarjan kotipelit tappioon
03.03.2019Sudet vieraaksi viimeiseen runkosarjan kotipeliin
26.02.2019Dynamolle jälleen voitokas Mikkelin reissu
19.02.2019Dynamo haki vieraspisteet Mikkelistä
05.02.2019Dynamolle tappio lauantai-illan ottelusta

Siirry arkistoon »