Dynamo jatkaa Suomen Cupin kolmannelle kierrokselle.

18.09.2016

Kosken Dynamo voitti lauantaina Koskihallilla pelatussa Suomen cupin toisen kierroksen turnauksessa molemmat ottelunsa. Tämä tarkoittaa sitä, että Dynamo selvitti tiensä Suomen Cupin kolmannelle kierrokselle, jossa vastaan asettuu Bandy Boys -88 Sysmässä.

Päivän ensimmäisessä ottelussa Dynamoa vastaan asettui SB Troopers Imatralta, joka pelaa 3. divisioonassa. Ottelu oli varsin tarkkaa ja varovaista pelaamista, jossa kummallekaan joukkueelle ei syntynyt kovinkaan montaa laadukasta maalintekopaikkaa. Ottelun avausmaalia saatiinkin odotella aivan ottelun loppuhetkille. Dynamo onnistui avaamaan maalinteon hyvin pelatusta lähivapaalyönnistä, jonka päätteeksi Jani Arponen pääsi laukomaan pallon täysin tyhjäksi jäänneeseen etukulmaan. Dynamon toisen maalin ja loppunumerot 2-0 viimeisteli Jussi Toitturi tyhjään maaliin. Erityisen positiivista nollapelissä oli tietenkin koko joukkueen puolustuspelaaminen sekä maalivahti Santeri Savolaisen äärimmäisen varmat otteet.

Päivän toisessa ottelussa idea oli selkeä, voittaja pääsee suoraan Cupin kolmannelle kierrokselle. Vastaan asettui niin ikään ensimmäisen ottelunsa voittanut Jymypalikat Orimattilasta, joka pelaa alkavalla kaudella Dynamoa vastaan myös Kaakkois-Suomen 2. divisioonassa. Dynamo aloitti ottelun vahvasti ja otti pelin lähes täysin hallintaansa. Kahden erän jälkeen Dynamo johtikin ottelua 4-0. Dynamon jokainen kenttä oli hyvin pelissä, mitä kuvaa se, että maalit jakaantuivat tasaisesti jokaiselle kentälle. Maalintekijöinä kunnostautuivat Toni Salojoki, Jussi Toitturi, Lari Knaapi sekä Ville Toitturi. Myös kolmas erä alkoi Dynamolta vielä hyvin, mutta erän puolivälissä ote pelistä herpaantui. Jymypalikat saivat kaksi maalia peräkkäin Dynamon huolimattoman pelaamisen johdosta. Vierailijat pääsivät näillä maaleilla vielä peliin mukaan sekä saivat huomattavasti lisävirtaa pelaamiseensa samalla kun isäntien peli sekosi pahasti. Dynamo onnistui kuitenkin säilyttämään johtonsa loppuun saakka, sillä Jymypalikat onnistui vahvasta ottelun lopustaan huolimatta maalinteossa enää vain kerran. Näin ollen loppunumerot 4-3 Dynamolle, joka siis selvisi Suomen Cupin kolmannelle kierrokselle.

Kokonaisuudessaan Dynamo pelasi melko hyvän turnauspäivän erityisesti oman pään osalta. Parannettavaa kuitenkin jäi erityisesti toisen ottelun loppuhetkistä, jossa Dynamon oma pelaaminen sekosi takaiskujen jälkeen pahasti ja meinasi pilata koko muuten hyvän pelin. Kuten pukukopissa otteluiden jälkeen huumorisesti todettiin, ”Puolustuksessa meillä ei ollut mitään hätää, paitsi silloin kun oli hätä.”

Seuraavan kerran Dynamo pelaa sarjakauden avauksessaan perjantaina 30.9 Koskihallilla, kun vastaan asettuvat Sudet Kouvolasta. Lisäksi Suomen Cupin kolmannen kierroksen ottelu Sysmän BB-88:a vastaan pelataan todennäköisesti samana viikonloppuna.

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.