Kosken VPK-juhlilla perinteinen Letkusähly

05.07.2022

Parin vuoden tauon jälkeen Kosken VPK:n kesäjuhla päästään järjestämään taas perinteisemmässä muodossaan, jolloin mukana on totutusti myös Letkusähly Seuralan pihalla.

Ilmottautuminen alkaa lauantaina 23.7. klo 16.00. Leikkimielinen ulkosählytapahtuma on suunnattu 8-15 vuotiaille. Kerää oma 3-6 hengen joukkue ja tule mukaan pelaamaan! Mukaan tarvitset mailan ja suojalasit.

Pelit pelaillaan sählyn sääntöjä mukaillen:

1. Kentällä on samanaikaisesti 3 kenttäpelaajaa/joukkue, ei maalivahteja. Kentällä olevien täytyy olla 8-15 vuotiaita. Vaihto-oikeus on rajoittamaton (ns. lentävä vaihto). Joukkueen maksimikoko on 6 pelaajaa.
2. Peliaika on noin.1 x 10 minuuttia.
3. Mailana tulee käyttää salibandymailaa. Pallona käytetään salibandypalloa.
4. Käytetään minisählymaalia tai muuta maaliksi sopivaksi katsomaa tavaraa.
5. Juokseminen muun kuin turvallisuuden vuoksi on kielletty.
6. Pelaaja ei saa koskettaa maalialuetta millään kehonsa osalla. Maalialueen yliastuminen on kuitenkin sallittu. Mailalla pelaaminen on sallittua maalialueella.
7. Hyökkääjäpelaajan maalialuerikkomuksesta tuomitaan vapaalyönti. Puolustuspelaajan maalialuerikkomuksesta tuomitaan rangaistuslyönti.
8. Maali syntyy, kun pallo ylittää kokonaan maalilinjan. Hyökkäävä pelaaja saa tehdä maalin vain mailalla.
9. Maalin jälkeen peliä jatketaan vastajoukkueen aloitussyötöllä erotuomarin vihellyksestä. Maalin tehnyt joukkue palaa omalle kenttäpuoliskolleen kunnes aloitussyöttö on suoritettu.
10. Pallollinen pelaaja ei saa edetä takaperin kohti vastustajaa.
11. Rangaistuslyönti tuomitaan rikkeistä, jotka erotuomari tulkitsee jäähyn arvoiseksi rikkeeksi (letkusählyssä ei ole jäähyjä).
12. Ottelutilanteen ollessa tasan 10 minuutin peliajan päättyessä, suoritetaan peliajan päätyttyä 3 pelaajan rangaistuslaukauskilpailu. Rangaistuslaukauskilpailun ollessa tasan kolmen laukojan jälkeen, rl-kilpailu jatkuu kerrasta poikki –menetelmällä. Laukojaa saa vaihtaa tai olla vaihtamatta jokaiseen laukaukseen.
13. Sarjajärjestelmä muodostetaan pelipaikalla.

MUISTA FAIR PLAY!

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.