LeBa-96 vei voiton loppuhetkillä

01.11.2021

Kosken Dynamo kärsi kauden toisen tappion, kun LeBa-96 haki Koskihallillta pisteet viimeisen minuutin 5-6 voittomaalilla.

Ottelun alku oli jälleen Dynamolle vaikea, pallo pomppi poikkeuksellisen paljon, ja LeBa hankaloitti Dynamon avauspeliä aktiivisella liikkeellä ja paineistamalla Dynamon puolustajia. LeBa pääsikin siirtymään erän alussa 0-1 johtoon Mikko Törmän osumalla. Dynamo pääsi erän lopulla yrittämään vielä ylivoimalla tasoitusta, mutta toiseen erään lähdetiin 0-1 vierasjohdossa.

Toisenkin erän alku oli Dynamolle vaikea LeBan siirtyessä kahdessa minuutissa jo 0-3 johtoon. Kotijoukkue sisuuntui tästä ja pääsi yhä paremmin peliin mukaan. Erän puolessavälissä Sami Tuominen viimeisteli maalin edustalta Dynamon avausmaalin, ja hetkeä myöhemmin Julius Salokangas pääsi kokeilemaan kavennusta rangaistuslaukauksesta, mutta vastustajan maalivahti Veijalainen vei pidemmän korren. Erän loppupuolella LeBa onnistui lisäämään johtoaan jo lukuihin 1-4, mutta Dynamo onnistui vielä kaventamaan taukotilanteeksi 3-4 Atte Raappanan ja Salokankaan maaleilla.
Kolmas erä oli LeBalta tiivistä puolustamista Dynamon hakiessa tasoitusta. Dynamo onnistui kuitenkin tasoittamaan tilanteeksi 4-4 ajassa 47:56 Henri Nummelan maalilla. Maalin jälkeen myös LeBalta löytyi hyökkäysinnokkuutta ja he onnistuivatkin maalinteossa ajassa 54:20, kun Törmä viimeisteli jo illan kolmantensa.

Ottelun lopulla Dynamo-valmennus otti aikalisän ja maalivahdin pois hakien tasoitusta miesylivoimalla. Tämä tuottikin nopeasti tulosta Ville Suutarin tasoittaessa pelin ajassa 58:27. Näytti jo, että ottelu on menossa jatkoajalle, mutta LeBa onnistui maalinteossa vielä ajassa 59:33. Tilannetta edeltänyt pallonriisto aiheutti Dynamon vaihtopenkillä voimakasta kuohuntaa. Dynamo haki vielä lopussa tasoitusta ilman maalivahtia, mutta tällä kertaa tuloksetta, ja ottelu päättyi LeBa-96 5-6 voittoon.

Tilastot>>

Maalikooste>>

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.