Hatsina Dynamoa parempi Mikkelissä

28.09.2021

Kosken Dynamo koki kauden avaustappionsa luvuin 8-7 Mikkelin Hatsinan vieraana Suomisarjan toisella kierroksella. Ottelussa riitti vauhtia alusta alkaen ja maaliverkkoja heilutettiin vuorotahtiin.

Ensimmäisessä erässä Dynamon ainoista onnistumisista vastasivat Ville Toitturi sekä Jussi Toivonen alivoimamaalilla. Erän edetessä Hatsina hyödynsi Dynamon hyökkäysintoa ja pääsi vahvalla vastahyökkäyspelillä karkaamaan jo 4-2 taukojohtoon.

Toinen erä sai Dynamon kannalta hankalan alun, kun Hatsina pääsi lisäämään johtoa onnistuneella rangaistuslaukauksella. Dynamo sai tämän jälkeen otetta pelistä, ja pystyi kääntämään ottelun kulun pitkillä pallohallintajaksoilla. Vahva vaihe toi Dynamon tasoihin 5-5, kun Toitturi, Jere Sulander, ja Niko Eskelinen onnistuivat maalinteossa.

Hatsina pääsi kolmannen erän alussa kahden maalin johtoon, kun kokeneet Mikko Ikonen ja Joonas Luhanko hyödynsivät maalipaikkansa. Dynamo tuli vielä tasoihin Toitturin komealla ylivoimamaalilla, sekä Ville Suutarin osumalla. Kun peliä oli jäljellä vajaa neljä minuuttia, onnistui Hatsinan Mikko Ikonen maalinteossa, ja vei Hatsinan lopulliseen 8-7 johtoon.

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.