Edustus voitti avauspelinsä rankkareilla

23.09.2021

Dynamon kausi käynnistyi kotiottelulla 16.9, kun vastaan asettui O2-Jyväskylä Akatemia. Ottelu alkoi hieman hermostuneissa merkeissä ja pelissä oli nähtävissä pitkän pelitauon jäljiltä jännitystä. Vierailija pääsi heti ottelun alussa ajassa 03:45 0-1 johtoon Dynamon oman alueen pallonmenetyksestä. Hetki tästä, niin Dynamo joutui alivoimalle Jussi Toitturin ottaessa jäähyn vaarallisesta pelistä. Ongelmat kasvoivat, kun jäähyn aikana Dynamo sai vielä toisen rangaistuksen vaihtorikkeestä. Tästä vastustaja kuittasikin 0-2 johtoon ajassa. Ottelun shokkialku herätteli joukkuetta selkeästi, ja myös kotijoukkue pääsi paremmin mukaan pallolliseen peliin. Ajassa 12:22 Jere Sulander iski ilmasta komean kavennuksen, ja Dynamon päästyä heti perään ylivoimalle tasoitti Ville Toitturi tilanteeksi 2-2. O2 onnistui vielä kertaalleen 1.erässä, ja erätauolle mentiin vierasjoukkueen 2-3 johdossa.

Toinen erä alkoi 02-Jyväskylän hallinnalla ja joukkue pääsikin siirtymään ajassa 25:08, komean vapaalyöntikuvion päätteeksi jo 2-4 johtoon. 02 ei onnistunut hyödyntämään muita paikkojaan, koska Dynamon maalivahti Patrik Heimala teki tukun komeita torjuntoja. Ajassa 35:30 Dynamon Valtteri Ryytty onnistui kaventamaan maalinedustalta ottelun lukemiin 3-4.

Kolmannessa erässä Dynamo pääsi jälleen paremmin mukaan peliin ja pallollinen peli parani selkeästi. Vierailija karkasi kuitenkin erän alussa 3-5 johtoon, onnistuttuaan katkaisemaan Dynamon pelinavauksen. Erän puolivälissä Dynamo pääsi ylivoimalle, ja Henri Nummela onnistui kaventamaan pelin ajassa 48:46 ja heti perään seuraavassa vaihdossa Jere Sulander tasoitti ottelun illan toisella maalillaan.

Ottelussa ei enää enempää maaleja nähty jatkoajallakaan ja voittajaa haettiin rangaistuslaukauksien kautta, jotka kestivät aina seitsemänteen pariin asti. Dynamon Julius Salokangas loisti rangaistuslaukauksissa tehden kummallakin yrityksellään maalin, ja näin varmisti lopulta Dynamon 6-5 kotivoiton.

Tilastot, Maalikooste.

Seuraava kotiottelu Koskihallilla on Dynamo-VehVe 2.10 klo 14.

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.