Edustusjoukkue hävisi SB Heinolalle huonon ensimmäisen erän johdosta

26.11.2020

Viimeinen peli ennen kisataukoa alkoi surkeasti kun Dynamo alisuoritti läpi ensimmäisen erän, jonka se hävisi rumasti 5-1. Tämän jälkeen oma pää saatiin tilkittyä, ja toisen erän Dynamo voitti 0-1. Kolmannen erän alkuun Heinola lisäsi vielä johtoaan, mutta sitten alkoi Dynamon kiri, jota johti erityisesti hyvää päätypeliä esittänyt kolmoskenttä.

Ottelua oli jäljellä vielä yli kahdeksan minuuttia, kun Dynamo oli päässy maalin päähän lukemiin 6-5, mutta tasoitusmaali jäi tulematta, vaikka sitä päästiin myös ylivoimalla hakemaan. SB Heinola onnistui vielä viimeisellä sekunnilla lyömään pallon tyhjään maaliin ja loppuluvuiksi 7-5.

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.