Edustus hävisi Porvoossa, mutta Legendsille voitot kotiturnauksessa

16.11.2020

Legends isännöi kauden ensimmäistä kotiturnausta jälleen voitokkaasti. Neljän joukkueen miniturnauksessa kyytiä saivat Legendsin käsittelyssä sarjakärjessäkin piipahtanut naapuri Järvelän Jäppärä 6-2, sekä trillerin päätteeksi SB Heinola II 6-5.

Edustusjoukkue puolestaan kävi Porvoossa tuskailemassa maalinteon kanssa. Tällä kertaa Porvoon Salibandyseura oli kotihallissaan parempi luvuin 6-1. Pitkään tasaisena pysyneessä ottelussa kotijoukkue PSS hallitsi vahvan ykköskenttänsä voimin ajoittain selvästi pallollista peliä, mutta Dynamo pääsi hyviin kääntöihin ja löysi tiloja vastustajan puolustusmuodosta läpi ottelun.

Ensimmäisessä erässä PSS oli hieman niskan päällä ja pääsi tauolle johdossa tehtyään kaksi Dynamon jäädessä nollille. Molemmat kotijoukkueen maalit tulivat hieman samankaltaisilla vedoilla oikeasta laidasta, joissa sekä puolustus että muuten loistavasti torjunut maalivahti Patrik Heimala olisivat pystyneet parempaankin. Dynamo pääsi kokeilemaan erässä maalintekoa myös rangaistuslaukauksesta, jossa Riku Hakala ei kuitenkaan onnistunut.

Toinen erä oli tasainen ja molemmat saivat luotua maalipaikkoja, mutta aina jostain ehti lapa tai jalka vedon eteen, tai viimeistään hyvin torjuneet maalivahdit selvittivät maalille saakka tulleet tilanteet. Riku Hakala onnistui rikkomaan kuparisen kaukolaukauksellaan, mutta Dynamon voittaman erän kauneusvirheeksi jäi lopun turha jäähy, kun PSS-kapteeni onnistui hieman harhauttamaan tuomariakin omassa puolustuskulmassa.

Maalinteko on ollut tällä kaudella Dynamolle vaikeaa, ja sitä se oli myös kolmannen erän kirin yrityksessä. PSS aloitti erän ylivoimalla ja teki maalin, jonka jälkeen Dynamolle tarjottiin kavennusmahdollisuutta jälleen rangaistuslaukauksesta, jossa tällä kertaa epäonnistui Jussi Toitturi.

Pelin auettua kotijoukkue kaunisteli vielä lukemia muutamaan otteeseen, joista yksi tuli Dynamon pelatessa ilman maalivahtia. Loppulukemat siis 6-1 (liiton tulospalvelulinkki) kotijoukkueelle.

Koko ottelu on nähtävissä PSS YouTube-kanavalla.

16.05.2021Heinäjuoksu osana Kosken VPK:n juhlaviikkoa kesällä 2021
09.05.2021Kosken Dynamon edustusjoukkueen valmentajahaku on käynnissä!
15.02.2021Edustusjoukkueen kausi päättyy tähän.
09.01.2021Koronatoimet jatkuu yhä.
23.12.2020Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!
27.11.2020Seuran yleiset vuorot tauolle
26.11.2020Edustusjoukkue hävisi SB Heinolalle huonon ensimmäisen erän johdosta
23.11.2020Edustus kotivoittoon Happee Steamersista
16.11.2020Edustus hävisi Porvoossa, mutta Legendsille voitot kotiturnauksessa
10.11.2020Edustukselle kotitappio, lauantaina Porvoossa uusi yritys, sunnuntaina Legendsin kotiturnaus

Siirry arkistoon »