Edustus voitti sarjajumbon, Legendsillä kokoonpanohuolia

10.02.2020

Viikonloppu sujui Dynamon joukkueilta kaksijakoisesti, kun Edustus voitti oman pelinsä lauantaina, mutta sunnuntaina Legends hävisi turnauksessa ensimmäistä kertaa tällä kaudella molemmat pelinsä.

Selvänä ennakkosuosikkina Ponovo II:sta vastaan lähtenyt Dynamon edustusjoukkue teki tarvittavan ja nappasi tärkeät sarjapisteet rutiininomaisella 6-2 voitolla.

Ottelu kulki pitkälti Dynamon pallonhallinnassa ja Ponovo II oli rajoitettu enemmän vastaiskupelaamiseen. Vierailija pyrki ajoittain korkealla karvauspelaamisella horjuttamaan kotijoukkuetta, mutta Dynamo oli ottelussa liikkeellä terävämmällä jalalla ja onnistui tekemään kovalla takakarvauksellaan myös Ponovon vastaiskut tehottomiksi.

Kaksi ensimmäistä erää olivat vähämaalisia, vaikkakin Dynamolla olisi ollut paikkoja tehdä enemmän maaleja. Ensimmäisessä erässä Dynamo onnistui kahdesti ja toisessa kertaalleen, vastustajan jäätyä yhä nollille.

Ottelun kolmas erä oli todella rikkonainen ja siinä vihellettiin kuusi jäähyä, joista neljä annettiin kotijoukkueelle.

Dynamo onnistui kahdesti maalinteossa, ennenkuin Ponovo II:n neljäs ylivoima tuotti lopulta tulosta ja he onnistuivat ensimmäisen kerran ohittamaan Dynamon maalilla torjuneen Patrik Heimalan. Molemmat joukkueet onnistuivat vielä erässä kertaalleen, joten Dynamolle mukava kotivoitto loppuluvuin 6-2.

Koskikartanon kauppa ja ravintola palkitsi parhaina ansaitusti kotijoukkueen Riku Hakalan ja vierailijan maalivahti Ville Pulkkisen, jolle kertyi 27 torjuntaa. Heimalalle Dynamon luukulla torjuntoja merkattiin 15 kappaletta. Kahteen tai useampaan tehopisteeseen ottelussa pystyivät Hakalan (2+1) lisäksi myös Vili Ahola (1+2), Niklas Sahlman (2+0), sekä Valtteri Welin (1+1).

Maalikooste >>

Legendsille pari ohipeliä Pyhtäällä

Tasaisessa 4-divisioonan kärkiryhmässä tapahtui kummia sunnuntaina Pyhtäällä, kun alkukaudesta tahdin määrännyt Legends hävisi yllättäen molemmat ottelunsa. Vielä ottelupäivän aamuna tapahtui odottamattomia profiilipelaajien poisjääntejä, eikä itse turnauksestakaan kaikki selvinneet ehjänä kotiin.

Ensimmäisessä ottelussa Legends jätettiin tylysti nollille, kun Turapo (Tuohikotti) voitti selvin luvuin 7-0.

Toisessa pelissä vastaan asettui kokenut Kotkan Reipas. Ensimmäinen erä oli todella runsasmaalinen, ja vaikka Legends olikin aloittanut maalinteon, jäi joukkue erässä 2-6 tappiolle. Eero Tervalan (3+2) johdolla joukkue nousi voittamalla toisen erän vielä mukaan taisteluun pisteistä, mutta kahta maalia lähemmäs KoRe ei Dynamoa päästänyt, vaan voitti lopulta luvuin 7-12.

Merkatkaahan jo kalenteriin sunnuntai 1. maaliskuuta, kun Legends pelaa kauden toisen kotiturnauksensa Koskihallilla. Kaikki paikalle kannustamaan pojat takaisin voittojen tielle ja taulukossa ylöspäin. Legendsin pelit alkavat klo 10:00 ja 14:00, ja vastassa on jälleen naapurit Pelicans SB II (Lahti) ja SB Coyotes (Hollola).

07.04.2020Joukkueen kasaus kaudelle 2020/2021 käynnissä
27.03.2020Salibandyliitto on määritellyt joukkueiden sarjatasot: Edustus nousee Suomisarjaan, Legends jatkaa nelosdivarissa
13.03.2020Myös yleiset vuorot keskeytetty toistaiseksi | Edustuksen kauden lyhyt yhteenveto
12.03.2020PoNoVo-peli peruttu | Salibandyliiton sarjat pysähtyvät koronaviruksen vuoksi
08.03.2020Edustus lähtee viimeiselle kierrokselle sarjakärjestä
01.03.2020Legendsille kotiturnauksessa voitto ja tappio
29.02.2020Legends pelaa huomenna kotikentällä Koskihallilla
29.02.2020Edustus voitti kärkikamppailussa Sudet
24.02.2020Dynamo voittoon Heinolasta, seuraavaksi torstaina kotona tulee vastaan sarjakärki Sudet
21.02.2020Heinäjuoksu 2020 tulossa kesällä

Siirry arkistoon »