Karsinnat käyntiin sunnuntaina!

16.03.2019

Dynamon ottelut jatkuvat Koskihallilla sunnuntaina 17.3 kun 2-divisioonakarsinnoissa vastaan asettuu Kaakkois-Suomen 3-divisioonassa kolmanneksi sijoittanut Top Team Savonlinnasta. Ottelut pelataan paras kolmesta systeemillä, joten kaksi voittoa ottanut joukkue lunastaa paikkansa kauden 2019-2020 2-divisioonassa. Ensimmäisen pelin jälkeen seuraava karsintaottelu mitellään Savonlinnassa 23.3 ja tarvittaessa pelattava kolmas peli jälleen Koskihallilla 24.3.

Top Team

Dynamon vastustajajoukkue Top Team on aiemmilta kausilta 2-divisioonasta tuttu vastustaja. Divarissakin jokunen kausi sitten pelannut savonlinnalaisporukka tipahti viime kauden päätteeksi playout-kierroksella kaakon 2-divarista kolmoseen. Tälle kaudelle kolmoseen joukkue sai ainakin osan runkomiehistään jatkamaan ja seuran potentiaalia omaavat B-juniorit ovat täydentäneet edustuksen rinkiä. Teamin B-pojilla on ainakin sunnuntain Hämeenkosken kamppailun aikana omat tärkeät pelit Turussa, joten B-poikia tuskin edustuksen mukana nähdään. Oletettavasti kuitenkin Savonlinnassa pelattavassa Topin kotiottelussa nuorisokaartilaisilta on odotettavissa suurempi edustus. Nähtäväksi jää kuinka suuren kokoonpanon savonlinnalaiset saavat matkaan yli 250km päähän Hämeenkoskelle.

Tällä kaudella Top Team joukkue keräsi 18 ottelusta 10 voittoa, pelasi 2 tasuria ja hävisi 6 kertaa. Savonlinnalaiset keräsivät yhteensä 22 pistettä ja selviytyivät niukasti pisteen erolla nousukarsintoihin. Kausi on siis varmasti ollut Savonlinnassa kaksijakoinen, sillä ilmeisesti nousu takaisin 2-divisioonaan on otteluraporteista päätellen ollut joukkueen kauden tavoitteena.

Top Teamin ehdottomia runkopelaajia ja tuttuja nimiä 2-divaria seuranneille ovat vanhemmat sotaratsut Timo Käck, Jani Laakkonen, Tuomo Auravuo ja Kimmo Höglund. Nuoremmasta kaartista Eetu Ahokas on pisteiden valossa onnistunut junnuista vakuuttavimmin. Joukkueen pörssikärki kolmosdivarissa oli Samuli Hirn, pistein 5+20. Vähemmän yllättäen kokenut maalinsylkijä Laakkonen vei joukkueen sisäisen maalipörssin nimiinsä 17:lla kihauksella. Mikäli savonlinnalaiset saavat täyden rosterin liikkeelle ottelusarjaan, niin Dynamolla on vastassa rutinoitunut, mutta nuoruuden innolla maustettu savonlinnalaisryhmä.

Dynamo

Dynamo lähtee karsintasarjaan 1,5 viikon ottelutauolta. Viimeisestä kahdesta pelistä on tullut takkiin, ensin niukasti Susilta ja runkosarjan päätösmatsissa Heinolalta. Kumpikaan ottelu ei koskelaisilta ollut mitenkään sanoinkuvaamattoman huono, mutta pienet asiat lopulta ratkaisivat voitot vastustajille. Kotona Koskihallissa pelattava ensimmäinen karsintapeli on varmasti Dynamon kannalta se kaikkein tärkein. Tappio taskussa Savonlinnaan lähteminen seuraavana lauantai-iltana ei varmasti ole se kaikkein toivotuin tilanne Dynamon kannalta. Kun tiedetään vielä, että Savonlinnasta löytyy haastava parkettialusta, pitkä bussimatka ja motivoitunut kotijoukkue, niin sunnuntain pelin tärkeys korostuu nyt äärimmäisen paljon. Kotipelistä Dynamon on keinolla millä hyvänsä kairattava voitto, muuten tulee hankaluuksia.

Nyt takana on Heinola-pelin jälkeisen pienen treenitauon jälkeen taas täysi treeniviikko ennen sunnuntain kamppailua. Tekeminen treeneissä on jälleen ollut hyvää ja joukkue lähtee luottavaisin mielin sunnuntain kamppailuun. Rosteri myös näyttäisi olevan täynnä ukkoja, joten kokoonpanosta löytyy tarvittavaa leveyttä, jotta Topilta saadaan juostua jalat alta. Omalla tiiviillä puolustuspelillä ja pallosta huolta pitämällä Top Team on varmasti kaadettavissa. Erikoistilannepelaaminen nousee myös varmasti suureen arvoon ja Dynamon onkin onnistuttava pysymään pois jäähyboksista ja käytettävä omat erikoistilanteensa tehokkaasti. Topin kokeneelta kaartilta löytyy myös varmasti kikkaa jos toistakin lähivapaalyönteihin, joten turhia rikkeitä omalla alueella on Dynamon syytä välttää. 

Ottelu alkaa 17.3 sunnuntaina Koskihallilla poikkeuksellisesti klo 18.30. Otteluun on ilmainen sisäänpääsy, joten nyt sankoin joukoin liikkeelle kannustamaan joukkuetta kauden tärkeimpiin koitoksiin! 

09.01.2021Koronatoimet jatkuu yhä.
27.11.2020Seuran yleiset vuorot tauolle
23.12.2020Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!
26.11.2020Edustusjoukkue hävisi SB Heinolalle huonon ensimmäisen erän johdosta
23.11.2020Edustus kotivoittoon Happee Steamersista
16.11.2020Edustus hävisi Porvoossa, mutta Legendsille voitot kotiturnauksessa
10.11.2020Edustukselle kotitappio, lauantaina Porvoossa uusi yritys, sunnuntaina Legendsin kotiturnaus
30.10.2020Sudet oli parempi Manskarin illassa
25.10.2020Edustuksen hyvä taistelu jäi tylysti ilman palkintoa
21.10.2020Edustus avasi pistetilinsä Suomisarjassa

Siirry arkistoon »