Perjantaina Dynamolla vastassa Hatsina

15.11.2018

Perjantaina Dynamolla vastassa Hatsina

 

Dynamon kauden kolmas kotiottelu on ohjelmassa perjantaina. Koskihallilla Dynamo pääsee mittamaan Mikkelin Hatsinan syyskunnon.

 

Hatsina

 

Hatsina kuuluu sarjan todellisiin kestomenestyjiin. Viime vuosina joukkue on taistellut vuosittain sarjan kärkipään sijoituksista, poikkeuksena viime kevät, jolloin joukkue jäi sarjan kärkinelikon ulkopuolelle. Tämä kausi on lähtenyt mikkeliläisiltä kaksijakoisesti liikkeelle, joukkueen löytyessä neljän tilastoidun ottelun jälkeen sarjataulukon sijalta 7. Toki tilanteesta tekee erikoisen se, että joukkue on pelannut yhteensä 5 ottelua, kuten muutkin sarjan joukkueet, mutta erinäisten vaiheiden jälkeen Hatsinan kauden avausottelu Susia vastaan on mitätöitu ja joukkueet kohtaavat uudelleen jossakin vaiheessa kautta, eli käytännössä tilastoituja pelejä on tällä hetkellä 4. Näistä neljästä ottelusta Hatsina on kairannut niukat voitot Troopersista ja Heinolasta (jatko-ajalla) ja ottanut kahdesta pelistä kuokkaan Pelicansilta ja Voimalta.  Suomen Cupissa mikkeliläiset ovat onnistuneet erinomaisesti ottaen voitot niin Kontiolahden Lebasta, kuin Ponovostakin ja tällä hetkellä joukkue valmistautuu Dynamo-ottelun lisäksi myös kuudennen kierroksen otteluun Tampereen Classicia vastaan. Nähtäväksi jää ovatko mikkeliläisten ajatukset jo karanneet tulevana sunnuntaina Mikkelissä pelattavaan koitokseen Suomen mestareita vastaan.

 

Hatsinan joukkue on sekoitus kokemusta ja nuoruuden intoa. Joukkueesta löytyy kokeneita, menestymään tottuneita kakkosdivarin sotaratsuja, sekä 2000-luvulla syntyneitä tulevaisuuden nimiä. Huomioitavaa on se, että pelaamissaan sarja-otteluissa Hatsina on päästänyt jokaiseen peliin vähintään 8 maalia. Puolustuspäässä on siis tekemistä, mutta toki voittopeleissä vastustajien verkkoon on uponnut yli 8 maalia, joka kertoo taas joukkueen potentiaalisesta hyökkäyskalustosta.

Joukkueen hyökkäyksen ykköstykki tälläkin kaudella vähemmän yllättäen on viime kauden PoNoVossa pyörähtänyt paluumuuttaja Mikko Ikonen (4, ottelua, pisteet 8+2). Ikonen on keikkunut vuosikaudet kaakon kakkosdivarin pörssin kärkipaikoilla ja on hieman flegmaattisen oloisesta pelityylistään huolimatta jäätävän tehokas viimeistelijä. Ikosen jälkeen onkin tasaisempaa, eikä selkeää kakkostähteä tasaisesta porukasta löydy.

 

Dynamo

 

Dynamolla on Trooper-pelin mahalaskun jälkeen edessä jälleen kasvojenpesun paikka. Edellisessä kotimatsissa Pelsuja vastaan joukkue onnistui mahtavasti ja nyt kaivataan jälleen samaa ryhtiliikettä. Dynamo pääsee perjantaina lähtemään näillä näkymin täysillä kentällisillä matsiin, kun puolustuspäätä saapuvat täydentämään rinnakkaisedustuksella Lasbin a-pojista Julius Salokangas ja Max Salonen. Kokoonpanosta puuttuvat varmuudella ikävästi polvensa Troopers-pelissä loukannut Jani Arponen, sekä edelleen olkapäävamman takia sivussa oleva Tomi Rajala. Sivussa ovat myös edelleen ulkomaan komennuksella oleva Tuomas Kuru, sekä polvivammasta kuntoutuva Henri Färlin.

 

Troopers-pelin jälkeen treeneissä on haettu hieman uusia juttuja ja joukkueen sisällä on mietitty millä voittojen tielle taas palataan. Se onko oikeat eväät löydetty nähdään huomenna klo 19.00 alkavassa kamppailussa.

 

Kosken Dynamo – Hatsina Mikkeli pe 16.11 klo 19.00 Koskihalli, Hämeenkoski.

 

Tervetuloa seuraamaan salibandyviihdettä!

 

07.11.2018Tallinnan matkapaketit myynnissä nyt!
04.10.2018Waltter Mahlberg Dynamoon!
08.07.2018Heinäjuoksun tulokset
11.06.2018Dynamo järjestää Heinäjuoksun 7.7.
11.06.2018Dynamo talkoili Hämeenkosken Beach Volley -kentän kuntoon
29.09.2017Kosken Dynamo-Sudet harjoituspeli
08.09.2017Dynamon kausi käyntiin Suomen Cupin peleillä
30.08.2017Kosken Dynamo - Steelers II Harjoituspeli
16.08.2017Kosken Dynamo - SB Heinola Harjoituspeli
18.07.2017Letkusähly

Siirry arkistoon »