Dynamosta ei ollut Troopersin haastajaksi

07.11.2018

Dynamon miehet matkustivat Kaakkois-Suomen 2-divisioonan kamppailuun Imatralle lauantaina 3.11. Ottelusta muodostui hämeenkoskelaisille vaikea ja pisteet jäivät kotijoukkueelle selkein lukemin 12-4.

Ottelun alku oli Dynamolle murheellinen. Edellisviikonlopun kaltainen hyvä ottelun avauserä oli muisto vain, kun kahden minuutin jälkeen kotijoukkue Troopers oli kiilannut jo kahden maalin karkumatkalle. Pari minuuttia tästä ja koskelaisten valmennusjohto oli pakotettu käyttämään aikainen aikalisä, ottelun tehomies Veli-Matti Arposen (3+1) lisättyä kotijoukkueen johtoa ylivoimalla jo tilanteeseen 3-0.  Aikalisällä ei kuitenkaan ollut kaivattua vaikutusta, sillä peli ei näyttänyt loksahtavan millään kohdalleen. Lisäksi kotijoukkue Troopersin käytettyä tehokkaasti maalipaikkansa, komeilivat tulostaululla ensimmäisen erän jälkeen imatralaisittain komeat 5-0-lukemat.

Toiseen erään Dynamoleiri yritti luoda taistelutahtoa erätauolla, mutta päivän peli-ilme oli jostakin syystä aneeminen, eikä Troopersin johtolukemia päästy missään vaiheessa kunnolla kirimään kiinni. Kotijoukkue sen sijaan jatkoi toiseen erään pirteitä otteitaan ja paukutteli vielä kolme maalia lisää Dynamoverkkoon. Toinen erä oli vierasjoukkueelle muutenkin murheellinen sillä joukkueen ennestään kapeasta puolustajakaartista Jani Arponen sai kovan tällin polveensa ja joutui jättämään kentän loukkaantumisen vuoksi.

Kolmannessa erässä Dynamo nosti karvaustaan, lopulta ottaen aivan vastustajan päätylaudasta kiinni ja lopulta maalihanat hetkeksi aukesivat Ville Toitturin osuttua ylivoimalla ajassa 51.14. Loppuerä mentiin tasalukemissa Dynamon kovan karvauksen avattua paikkoja kumpaankin päähän. Yleisölle vauhdikkaasta kolmannesta erästä riitti varmasti viihdettä, mutta pelin voittajasta ei kuitenkaan kolmannessa erässä ollut missään vaiheessa epäselvyyttä. Kolmas erä tasan 4-4 ja pisteet jäivät kotijoukkue Troopersin kotiluolaan Imatralle.

Parannettavaa jäi seuraaviin koitoksiin rutkasti, mutta positiivisena puolena ottelusta toisen ottelunsa Dynamopaidassa pelannut, joukkueen uusiin vahvistus Sami Tikka onnistui ensimmäisen kerran maalinteossa. Dynamolla on edessä kahden viikon tauko otteluista ja nyt on hyvä sauma laittaa treeneissä peliä taas voittavaan kuntoon. Dynamon seuraava ottelu pelataan Koskihallilla perjantaina 16.11, jolloin vastassa on Hatsina Mikkelistä.

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.