Dynamolla avausvoitto edelleen haussa

23.10.2018

Dynamon miehillä edelleen avausvoitto haussa

Sarjanousija Korian Klubi näytti koskelaisille, että Kouvolan Mansikka-ahon liikuntahallin parketti on vierailijoille haastava paikka. Dynamon pelinhallinnasta ja paikkojen rakentelusta huolimatta Klubi oli 19.10 pelatussa perjantai-illan kamppailussa tehokkaampi lukemin 6-3.

Klubi sai historiansa ensimmäiseen kakkosdivarin kotipeliinsä lentävän lähdön kun ajassa 1.47 Klubin kolmosketju pääsi heiluttamaan maaliverkkoa. Tämän jälkeen pelinkuva oli loppuun asti selkeä. Dynamo piti palloa ja Klubi kyttäsi vastaiskupaikkoja tiiviissä muodostelmassa, jossa oman alueen keskusta oli sumputettu erittäin tiukasti. Ajassa 7.57 paikalle saapunut runsaslukuinen kotiyleisö sai lisää herkkua kun Klubin Tuukka Aaltonen sai vaparissa tarpeeksi tilaa ja onnistui siirtämään takatolpilta kotijoukkueen kahden maalin karkumatkalle. Ensimmäinen erä päättyi näihin lukemiin Dynamon puskettua uhrautuvaan korialaispuolustukseen. Viimeisenä lukkona oli koko peliin 25 torjuntaa ottanut maalivahti Markus Pönkä.

Toinen erä mentiin samoissa merkeissä kuin ensimmäinenkin. Dynamo hallitsi, Koria puolusti ja iski vaarallisesti vastaan. Lopulta ajassa 30:02 Dynamon maalintekoyritykset viimein palkittiin kun Waltter Mahlberg tiputti pallon Jussi Toitturille, jonka tarkka laukaus painui Klubin maalin etuyläkulmaan. Tästä seuraavassa vaihdossa koskelaiset saivat kuitenkin kylmää vettä niskaan, kun Klubin kokenut Mikko Vainio punnersi maalin edestä kotijoukkueen jälleen kahden maalin johtoon.

Hetkeä myöhemmin korialaiset katkaisivat Dynamohyökkäyksen keskialueella ja vaaralliseksi osoittautuneet vastahyökkäykset konkretisoituivat jälleen maalin muodossa, Eero Valojään tarkka laukaus etuyläkulmaan siirsi kotijoukkueen jo kolmen maalin etumatkalle.

Toisella erätauolla dynamoleirissä painotettiin huolellisuutta maalintekopaikoissa ja tämä alkoikin hetkellisesti toimimaan, kun ensin Waltter Mahlberg kavensi eron kahteen ja hetkeä myöhemmin Dynamouransa avausmaalin tehnyt Henry Kuusisto pommitti viivasta koskelaiset jo maalin päähän. Tämän lähemmäksi ei kuitenkaan Dynamo tänään voittotaistelussa päässyt ja lopullisen niitin iski Klubin Ville-Ala Outinen onnistumalla etukulmasta kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua. Tämän jälkeen Dynamo haki tasoitusta vielä ilman maalivahtia, mutta ilman onnistumisia. Lopullisen niitin Dynamon tyhjään verkkoon iski Tuukka Aaltonen ajassa 58.13.

Dynamo lähtee seuraavaksi jahtamaan avausvoittoa, kun vastaan astelee tuttu paikallisvastustaja Pelicans SB.  Ottelu pelataan Koskihallissa perjantaina 26.10 klo 19.00.

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.