Dynamo avasi vuotensa tappiolla Kuopiossa

09.01.2023

Kosken Dynamon joulutauko on takana ja pelit jatkuivat lauantaina Kuopiossa Pohjois-Savon Welhojen vieraana. Joukkueiden kauden toinen kohtaaminen meni pitkälti samalla kaavalla kuin joukkueiden ensimmäinenkin koitos. Tasainen ottelu päättyi lopulta Welhojen 5-4 voittoon, voittomaalin tullessa ajassa 58:45.

Ottelun ensimmäinen erä oli molemmilta joukkueilta hieman hakemista, mutta maaliverkkoja heilutti ensimmäisenä Welhot. Ottelun avausmaalin jälkeen Dynamokin pääsi peliin paremmin mukaan ja Vili Ahola onnistui komealla rystylyönnillä tuomaan pelin tasoihin. Welhojen vahvasta pallonhallinnasta huolimatta Dynamo onnistui tekemään johto-osuman Joonas Laineen toimesta ajassa 9:12. Ensimmäisen erän lopulla Welhot pääsivät vielä ylivoimalle, jonka aikana he onnistuivat tasoittamaan erätaukotilanteeksi 2-2.

Welhot tulivat toiseen erään vahvasti, onnistuen jo avausminuutilla ajassa 20:59 mennen 3-2 johtoon. Toisessa erässä ei enempää maaleja nähty.

Kolmas erä alkoi Dynamon tehokkaalla ylivoimapelillä, kun Valtteri Welin onnistui tasoittamaan tilanteeksi 3-3. Welhot siirtyivät uudelleen johtoon ajassa 48.51, mutta Dynamo onnistui jälleen ylivoimalla, kun ajassa 52:00 Jussi Toitturi viimeisteli komean maalin. Tämän jälkeen erää mentiin tasatilanteessa aivan viimeisille minuuteille, kunnes ajassa 58:45 Welhojen Niko Vilen onnistui 5-4 voittomaalin teossa.

Dynamon Suomisarja-taival jatkuu lauantaina 14.1. klo 17:00, kun Forssan Suupparit saapuu Koskihallille.

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.
14.04.2023Edustusjoukkue järjestää perinteiset tryoutit
01.04.2023Ratkaisu venyi kolmanteen otteluun.
25.03.2023Dynamolle ensimmäinen täplä karsinnoissa
20.03.2023Edustusjoukkueen karsintasarja alkaa
13.03.2023Dynamon kohtalona karsintasarja
24.02.2023Dynamon tilanne muuttumassa tukalaksi juuri ja juuri karsintaviivan yläpuolella
20.02.2023Dynamo kärsi tappio Hyvinkäällä, seuraavaksi vastaan Blackbirds kotona