Dynamo voittoon Päijät-Hämeen derbyssä.

09.12.2021

Dynamon pelit jatkuivat torstaina 2. joulukuuta, kun joukkue matkasi Vierumäelle SB Heinolan vieraaksi. Odotettua Päijät-Hämeen derbyä oli jouduttu jo kertaalleen siirtämään koronan vuoksi, joten joukkueiden lataus oli kohdallaan. Joukkueiden kohtaamiset ovat olleet vuosien varrella tasaisia, eikä tämäkään ottelu tuonut tähän poikkeusta, vaan Dynamo otti lopulta hienon 3-4 -vierasvoiton jatkoajalla.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Vähitellen ensimmäisen erän edetessä Heinola pääsi Dynamon pallonmenetyksistä vaarallisemmille paikoille, mutta Dynamon maalilla Petteri Vormisto esitti vakuuttavia torjuntoja nollaten Heinolan maalintekoyritykset. Erän lopulla Dynamo onnistui maalinteossa, kun Tino Nivala hyödynsi vapaalyönnin nopealla syötöllä JP Auroilalle, joka pelasi pallon takaisin Nivalalla, jolla oli helppo työ viedä Dynamo 0-1 -johtoon ajassa 18:14.

Toisessa erässä joukkueiden puolustuspeli jatkui tiiviinä ja maalipaikat olivat tiukassa. Erän loppupuolella Dynamo joutui rikkomaan useamman kerran, jolloin Heinola pääsi ylivoimalle, ja onnistui tasoittamaan ottelun. Dynamo onnistui kuitenkin vielä kertaalleen, erän viimeisestä hyökkäyksestä, kun Konsta Lehtonen tarjoili Julius Lehdolle 1-2 johto-osuman.

Kolmas erä alkoi Dynamon kannalta synkästi, kun Heinola onnistui heti ensimmäisessä vaihdossa pallonriistossa, ja tasoitti ottelun tilanteeksi 2-2. Seuraavaa maalia saatiin odottaa pitkälle kolmannen erän jälkipuoliskolle, mutta se olikin komea. Dynamo-puolustaja Lehtonen sai pallon vastustajan maalin takana, ja veivasi komean ilmaveivin. Heinola onnistui kuitenkin vielä tasoittamaan ajassa 58:35 ja ottelu meni jatkoajalle.

Jatkoaika oli molemmin puolin tarkkaa pelaamista, kunnes aivan jatkoajan lopulla ajassa 64:52 Nivala löysi vapaalyönnistä Lehtosen, joka viimeisteli komealla yläkulmalaukauksella Dynamon 3-4 -vierasvoiton. Dynamon pelit jatkuvat 15.12. O2 Akatemian vieraana Jyväskylässä.

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.
14.04.2023Edustusjoukkue järjestää perinteiset tryoutit
01.04.2023Ratkaisu venyi kolmanteen otteluun.
25.03.2023Dynamolle ensimmäinen täplä karsinnoissa
20.03.2023Edustusjoukkueen karsintasarja alkaa
13.03.2023Dynamon kohtalona karsintasarja
24.02.2023Dynamon tilanne muuttumassa tukalaksi juuri ja juuri karsintaviivan yläpuolella
20.02.2023Dynamo kärsi tappio Hyvinkäällä, seuraavaksi vastaan Blackbirds kotona