Dynamo kärsi tappion Jyväskylässä

02.12.2021

Kosken Dynamon kausi jatkui lauantaina 27.11. vieraspelillä Jyväskylässä, kun Happee Steamers isännöi koskelaisia. Otteluun oli mielenkiintoiset lähtökohdat, sillä salibandyn F-liigan ollessa maajoukkuetauolla, pystyi kumpikin joukkue hyödyntämään farmiyhteistyötä. Tasainen ottelu päättyi lopulta Happee Steamersin 6-4 kotivoittoon.

Ottelun alku oli jälleen Dynamolle vaikea. Steamers pääsi siirtymään ajassa 06:22 1-0 -johtoon vapaalyöntikuviolla, ja heti seuraavassa vaihdossa kotijoukkue onnistui uudelleen maalinteossa. Steamersin viimeistely oli tehokasta ja joukkue pääsi siirtymään jo 3-0 -johtoon kellon näyttäessä aikaa 12:04.

Ensimmäisen erän shokkialun jälkeen Dynamo pääsi paremmin peliin mukaan, ja vastustajan maalivahti Ville-Samuli Mutanen joutui venymään toistuvasti parhaimpaansa. Dynamo onnistui toisen erän lopulla vastahyökkäyksessä, kun Nuutti Hakala onnistui komealla lyöntilaukauksella kaventamaan tilanteeksi 3-1.

Toisen erän kavennusmaali toi uutta puhtia Dynamon tekemiseen ja kolmas erä alkoi vierasjoukkueelta vakuuttavasti. Ensin Steamers puolustaja joutui rikkomaan Henri Nummelaa maalintekotilanteessa, ja rikkeestä tuomitusta rangaistuslaukauksesta Ville Suutari viimeisteli varmasti Dynamon kavennuksen. Hetkeä myöhemmin Dynamon ykkösketju onnistui hyökkäyspään pallonriistossa ja Nummela viimeisteli komeasti Ville Toitturin syötöstä tilanteeksi jo 3-3.

Erän puolivälissä ajassa 49:43 Happee pääsee uudelleen johtoasemaan Tommi Taimiston viimeisteltyä pitkästä poikittaissyötöstä tilanteeksi 4-3, ja hetkeä myöhemmin Steamers onnistui lisäämään edelleen johtoaan vapaalyönnistä.

Dynamo haki vielä lopussa kavennusta ilman maalivahtia, mutta kotijoukkue Steamers puolusti maaliaan ansiokkaasti. Steamers teki vielä yhden osuman tyhjään maaliin, ja Dynamo onnistui kertaalleen ilman maalivahtia, kun Tino Nivala kiersi koko Steamersin puolustusviisikon tehden loppulukemiksi 6-4. Ottelu oli tasainen, mutta pienet marginaalit käänsivät ottelun Happee Steamersille. Dynamon ottelut jatkuvat jo 2.12. SB Heinolan vieraana.

Tilastot>>

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.
14.04.2023Edustusjoukkue järjestää perinteiset tryoutit
01.04.2023Ratkaisu venyi kolmanteen otteluun.
25.03.2023Dynamolle ensimmäinen täplä karsinnoissa
20.03.2023Edustusjoukkueen karsintasarja alkaa
13.03.2023Dynamon kohtalona karsintasarja
24.02.2023Dynamon tilanne muuttumassa tukalaksi juuri ja juuri karsintaviivan yläpuolella
20.02.2023Dynamo kärsi tappio Hyvinkäällä, seuraavaksi vastaan Blackbirds kotona