Sudet kaatui kotihallissa, seuraavaksi vastaan matkustaa LeBa-96

20.10.2021

Kosken Dynamo sai vieraita lauantaina Kouvolasta, kun viime kaudella divari-karsinnoissakin pelannut Sudet saapui Hämeenkoskelle. Joukkueet ovat pelanneet vuosien varrella tiukkoja pelejä, eikä tämäkään kerta tuonut tähän muutosta, kun Dynamo onnistui kääntämään runsasmaalisen pelin 8-7 voitoksi.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, ja molemmat onnistuivat ensimmäisessä erässä kertaalleen. Toisen erän edetessä Sudet onnistuivat lisäämään pallonhallintaa ja saivat aikaan pitkiä hyökkäyksiä Dynamon puolustuspäässä. Pallonhallinta näkyi myös tulostaululla, ja kolmanteen erään lähdettiin Susien 2-5 vierasjohdossa.

Dynamo-valmennus teki erätauolla ketjumuutoksia, jotka toivatkin kotijoukkueen peliin uutta virtaa, ja kolmannessa erässä nähtiinkin Dynamon tehominuutti, joka käänsi ottelun kulun. Ajassa 51:09 Jukkapekka Auroila kavensi 4-6, ja tästä vain 39 sekunnin sisällä Dynamo onnistui vielä kahdesti, ja peli oli jo tasan 6-6. Auroila ja Timi Kotka lisäsivät vielä Dynamo-johtoa ja peli oli ajassa 56:53 lukemissa 8-6. Hyökkäyspään onnistumisten lisäksi puolustuspäässä Dynamon maalivahti Patrik Heimala esitti tukun loistavia torjuntoja. Sudet hakivat vielä tasoitusta ilman maalivahtia, ja onnistuivat kaventamaan loppulukemiksi 8-7.

Ottelun parhaina palkittiin Koskikartanon tuotepalkinnolla Henri Nummela (2+1) ja vieraiden Juuso Suotula (3+1). Tilastot. Maalikooste.

Tulevana lauantaina pelataan toista ottelua putkeen kotihallissa, kun kaukaa Pohjois-Karjalasta saapuu vieraaksi Kontiolahtelainen LeBa-96 Truckers. Vuosi sitten LeBa oli niukasti parempi voittaen ottelun jatkoajan "haamumaalilla" 2-3. Tällä kertaa lienee odotettavissa enemmän vauhtia ja maaleja, mutta mahdollisesti yhtä tasaista. Ottelu alkaa klo 17:00. Otteluisäntänä toimii Euronics Lahti.

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.
14.04.2023Edustusjoukkue järjestää perinteiset tryoutit
01.04.2023Ratkaisu venyi kolmanteen otteluun.
25.03.2023Dynamolle ensimmäinen täplä karsinnoissa
20.03.2023Edustusjoukkueen karsintasarja alkaa
13.03.2023Dynamon kohtalona karsintasarja
24.02.2023Dynamon tilanne muuttumassa tukalaksi juuri ja juuri karsintaviivan yläpuolella
20.02.2023Dynamo kärsi tappio Hyvinkäällä, seuraavaksi vastaan Blackbirds kotona