Edustus hävisi Porvoossa, mutta Legendsille voitot kotiturnauksessa

16.11.2020

Legends isännöi kauden ensimmäistä kotiturnausta jälleen voitokkaasti. Neljän joukkueen miniturnauksessa kyytiä saivat Legendsin käsittelyssä sarjakärjessäkin piipahtanut naapuri Järvelän Jäppärä 6-2, sekä trillerin päätteeksi SB Heinola II 6-5.

Edustusjoukkue puolestaan kävi Porvoossa tuskailemassa maalinteon kanssa. Tällä kertaa Porvoon Salibandyseura oli kotihallissaan parempi luvuin 6-1. Pitkään tasaisena pysyneessä ottelussa kotijoukkue PSS hallitsi vahvan ykköskenttänsä voimin ajoittain selvästi pallollista peliä, mutta Dynamo pääsi hyviin kääntöihin ja löysi tiloja vastustajan puolustusmuodosta läpi ottelun.

Ensimmäisessä erässä PSS oli hieman niskan päällä ja pääsi tauolle johdossa tehtyään kaksi Dynamon jäädessä nollille. Molemmat kotijoukkueen maalit tulivat hieman samankaltaisilla vedoilla oikeasta laidasta, joissa sekä puolustus että muuten loistavasti torjunut maalivahti Patrik Heimala olisivat pystyneet parempaankin. Dynamo pääsi kokeilemaan erässä maalintekoa myös rangaistuslaukauksesta, jossa Riku Hakala ei kuitenkaan onnistunut.

Toinen erä oli tasainen ja molemmat saivat luotua maalipaikkoja, mutta aina jostain ehti lapa tai jalka vedon eteen, tai viimeistään hyvin torjuneet maalivahdit selvittivät maalille saakka tulleet tilanteet. Riku Hakala onnistui rikkomaan kuparisen kaukolaukauksellaan, mutta Dynamon voittaman erän kauneusvirheeksi jäi lopun turha jäähy, kun PSS-kapteeni onnistui hieman harhauttamaan tuomariakin omassa puolustuskulmassa.

Maalinteko on ollut tällä kaudella Dynamolle vaikeaa, ja sitä se oli myös kolmannen erän kirin yrityksessä. PSS aloitti erän ylivoimalla ja teki maalin, jonka jälkeen Dynamolle tarjottiin kavennusmahdollisuutta jälleen rangaistuslaukauksesta, jossa tällä kertaa epäonnistui Jussi Toitturi.

Pelin auettua kotijoukkue kaunisteli vielä lukemia muutamaan otteeseen, joista yksi tuli Dynamon pelatessa ilman maalivahtia. Loppulukemat siis 6-1 (liiton tulospalvelulinkki) kotijoukkueelle.

Koko ottelu on nähtävissä PSS YouTube-kanavalla.

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.
14.04.2023Edustusjoukkue järjestää perinteiset tryoutit
01.04.2023Ratkaisu venyi kolmanteen otteluun.
25.03.2023Dynamolle ensimmäinen täplä karsinnoissa
20.03.2023Edustusjoukkueen karsintasarja alkaa
13.03.2023Dynamon kohtalona karsintasarja
24.02.2023Dynamon tilanne muuttumassa tukalaksi juuri ja juuri karsintaviivan yläpuolella
20.02.2023Dynamo kärsi tappio Hyvinkäällä, seuraavaksi vastaan Blackbirds kotona