Edustukselle kotitappio, lauantaina Porvoossa uusi yritys, sunnuntaina Legendsin kotiturnaus

10.11.2020

LeBa vei viime lauantain trillerin jatkoajalla 2-3, mutta päivä ei paineta pensaaseen vaan harjoituksissa pyritään parantamaan, jotta ensi lauantaina PSS:n vieraana olisi saalis täydet kolme pistettä.

Dynamo Legends pelaa kauden ensimmäisen kotiturnauksensa sunnuntaina 15.11. Tässäkin turnauksessa katsomossa maskipakko, linkki liiton ohjeistukseen turnausmuotoisten otteluiden toteutuksesta pandemian aikana.

Turnauksen otteluohjelma:

10:00  Kosken Dynamo Legends - Jäppärä
11:00  HoSB - SB Heinola II
12:30  Jäppärä - HoSB
13:30  SB Heinola II - Kosken Dynamo

Kertaus edustuksen LeBa-pelistä:

Kosken Dynamo hävisi lauantaina 7. päivä kotiottelunsa Kontiolahdelta saapunutta Lehmo Ballsia vastaan jatkoajan viimeisellä minuutilla. Vauhdikas mutta vähänmaalinen ottelu päättyi vieraiden voittoon 2-3, kun hyvin sijoittunut tuomari näki aivan maaliviivalla pyörineen pallon käyneen viivan yli.

LeBa vei ensimmäisen erän puhtaasti 0-2, tehden avausmaalin jo ensimmäisellä minuutilla. Tasaisen ottelun toisessa erässä maalintekijänä onnistui vuorostaan ainoastaan Dynamo, joka tuli tasoihin aivan erän lopussa ylivoimalla.

Maalittoman kolmannen erän jälkeen joukkueet taistelivat lisäpisteestä jatkoajalla. Alkoi jo näyttää siltä, että ottelu venyy rangaistuslaukauksille saakka, kunnes suoraan poikittaissyötöstä lähtenyt LeBan Jasper Jolkkosen laukaus ohitti Heimalan, ja kimpoili hänen jalkaterästään aivan maaliviivaa pitkin selän takaa ulos maalista. Tuomari tulkitsi pallon ylittäneen maaliviivan kokonaan, ja vihelsi ottelun päättyneeksi LeBan voittoon.

Koskikartanon kauppa ja ravintola palkitsi ottelun parhaina kotijoukkueesta Konttisen (1+1), sekä LeBan maalivahti Joel Raatikaisen (21 torjuntaa). Heimalalle torjuntoja kertyi Dynamon maalilla 13 kappaletta.

Maalikooste (YouTube-linkki).

Linkki liiton tulospalveluun.

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.
14.04.2023Edustusjoukkue järjestää perinteiset tryoutit
01.04.2023Ratkaisu venyi kolmanteen otteluun.
25.03.2023Dynamolle ensimmäinen täplä karsinnoissa
20.03.2023Edustusjoukkueen karsintasarja alkaa
13.03.2023Dynamon kohtalona karsintasarja
24.02.2023Dynamon tilanne muuttumassa tukalaksi juuri ja juuri karsintaviivan yläpuolella
20.02.2023Dynamo kärsi tappio Hyvinkäällä, seuraavaksi vastaan Blackbirds kotona