Sudet oli parempi Manskarin illassa

30.10.2020

Dynamon viime ottelussa toiminut puolustus oli pelkkä muisto vain, kun kotijoukkue Sudet löi taululle selvän 12-7 kotivoiton. Ensimmäisessä erässä vastustaja päästettiin helposti karkuun kahdella sisäänlyöntitilanteen merkkausvirheellä, jonka jälkeen molemmat tekivät yhden ylivoimamaalin, ja erän lopulla Sudet onnistui vielä lyömään paluupallon maalin edustalta verkkoon.

Toinen erä meni Dynamon nimiin, joka nousi erässä tasoihin 5-5, mutta Susien ylivoimamaali erän lopussa päästi heidät johdossa erätauolle.

Kolmannen erän alkupuoliskolla kotijoukkue karkasi Dynamolta, ja vähemmän yllättäen 6v5 pelaamisella ei kunnon kiriä saatu lopussa aikaiseksi.

Maalikooste.

Rauni Pakkalan ottelukuvat.

Liiton tilastot.

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.
14.04.2023Edustusjoukkue järjestää perinteiset tryoutit
01.04.2023Ratkaisu venyi kolmanteen otteluun.
25.03.2023Dynamolle ensimmäinen täplä karsinnoissa
20.03.2023Edustusjoukkueen karsintasarja alkaa
13.03.2023Dynamon kohtalona karsintasarja
24.02.2023Dynamon tilanne muuttumassa tukalaksi juuri ja juuri karsintaviivan yläpuolella
20.02.2023Dynamo kärsi tappio Hyvinkäällä, seuraavaksi vastaan Blackbirds kotona