Myös yleiset vuorot keskeytetty toistaiseksi | Edustuksen kauden lyhyt yhteenveto

13.03.2020

Dynamon hieno kausi päättyi eilen liiton päätöksellä ennen aikojaan koronavirusepidemian vuoksi. Odotettu runkosarjan päätöspeli jää edustukselta siis pelaamatta ja eiliset valmistavat harjoitukset muuttuivatkin pikaisesti kauden päätöskahvitteluiksi ennen leikkimielisiä pelailuja. Legendsillä oli runkosarjaa vielä jäljellä jopa kahden turnauksen verran päätöksen hetkellä, jonka lisäksi myös seuran yleiset vuorot ovat ainakin nyt tämän viikonlopun osalta peruttu. Niiden mahdollisesta jatkosta tullaan tiedottamaan myöhemmin, kun kunnan ja seuran linjaukset ovat selvillä.

Salibandyliitto on ilmoittanut tekevänsä maaliskuun loppuun mennessä päätöksiä, mitä sarjojen keskeytyminen tarkoittaa käytännössä tämän kauden sijoitusten ja ensi kauden sarjojen osalta. Tukijoiden ja talkooväen loihtima hieno kakku ja kupliva juhlajuoma tekivät hyvin kauppansa pelaajien ja pikahälytyksellä paikalle ehtineiden taustahenkilöiden keskuudessa, mutta vielä ei voitu olla varmoja mitä varsinaisesti juhlittiin, ja tunnelma olikin enemmän rento kuin riehakas.

Muiden henkseleiden paukuttelua ihmetellessä joukkue rakenteli omaa #kaikkienaikojenkauttaan vaivihkaa tutkan alla, ja nousi juuri kauden tärkeimmillä hetkillä hyvässä iskussa sarjan piikkipaikalle. Heikon startin kauteen ottanut joukkue oli neljässä ensimmäisessä ottelussaan kärsinyt jo kolme tappiota. Cupista putoamisen jälkeen otteluruuhka helpotti ja tuplaviikonloput jäivät historiaan, ja kaudelle otettiin ikäänkuin uusi lähtö. Seuraavat 13 ottelua menivätkin vakuuttavasti, joiden aikana ainoastaan Hatsina oli keskinäisessä kohtaamisessa parempi.

Mestaruuspokaali oli jo valmistautunut matkaamaan Koskihallille viimeiseen peliin, mutta se jäi nyt toistaiseksi liiton toimistolle, vaikka kyllä sille hyvä koti olisi ollut odottamassa täälläkin. Joukkue voi joka tapauksessa olla ylpeä suorituksestaan, jossa se paikoin esitti niin kypsää ja tehokasta salibandyä, että sellaista Kaakon kakkosessa harvoin kohtaa, vaikka lopulliset rajat jäivätkin nyt kevään jatkopeleissä testaamatta.

Kiitokset kaikille tukijoille, joiden lista löytyy kotisivuilta yhteistyökumppanit-linkin takaa. Ilman heitä ei olisi seuran toiminta mahdollista. Kiitokset myös koko talkooväelle, joka pääsee nyt ansaitulle levolle hieman suunniteltua aiemmin. Kiitos yleisölle, joka katsomorakenteiden jokseenkin turhauttavasta suunnittelusta huolimatta löytää toistuvasti paikalle tukemaan meidän joukkuetta.

12.07.2020Suomen suurimpiin kuuluvasta seurabrändistä try-outien kautta Dynamon rosteriin.
11.07.2020Mies voi lähteä Sysmästä, mutta Sysmä ei miehestä.
10.07.2020Uusia pelaajia edustuksen junnuosastolle
29.05.2020Edustuksen try out -tapahtumat
27.05.2020Päättyneen kauden palkitut julki
14.05.2020Suomisarjan lohkojako selvillä
06.05.2020Heinäjuoksu 2020 peruutettu
18.04.2020Kausikortit Suomisarjaan nyt myynnissä
07.04.2020Joukkueen kasaus kaudelle 2020/2021 käynnissä
27.03.2020Salibandyliitto on määritellyt joukkueiden sarjatasot: Edustus nousee Suomisarjaan, Legends jatkaa nelosdivarissa

Siirry arkistoon »