Dynamo voittoon Heinolasta, seuraavaksi torstaina kotona tulee vastaan sarjakärki Sudet

24.02.2020

Perjantaina 21. päivä Dynamo haki tärkeät vieraspisteet Vierumäeltä, kun se voitti samoista sijoista taistelevan SB Heinolan luvuin 4-5. Ennen ottelua joukkueiden ero sarjataulukossa oli vain kaksi pistettä, mutta voitolla Dynamo kasvatti eron viimeisessä pudotuspelipaikassa kiinni olevaan Heinolaan viiteen pisteeseen, kun runkosarjaa on jäljellä enää kolme peliä.

Dynamo sai hyvän alun otteluun, kun jo toisella peliminuutilla puolustaja Vili Ahola laukoi etukulmasta sisään. Dynamo meni kapteeni Ville Toitturin tekemällä maalilla jo kahden maalin johtoon, ennen kuin Heinola pääsi ylivoimalla yllättämään Santeri Savolaisen ensimmäisen kerran.

Toisessa erässä peli oli hieman sekavampaa ja SB Heinola lisäsi painetta Dynamon päädyssä. Tomi Rajala päätti muutaman pelin kestäneen maalittoman jaksonsa ja löi Toitturin laukauksesta kimmonneen paluupallon verkkoon ja luvuiksi 1-3.

Erän lopussa SB Heinolalle ottelussa kaksi maalia tehnyt Roope Nikki aavisti hyvin Dynamo-puolustajan avaussyötön ja viimeisteli seuranneesta läpiajosta tyylikkäästi 2-3 -kavennuksen. Heinola tasoitti ottelun kolmannen erän toisella minuutilla pallonriiston päätteeksi.

40 minuuttia johtoasemassa pelannut Dynamo ei kuitenkaan maalista häkeltynyt, vaan valmentaja Lukkarilan vaihtopenkillä käyttämiä sanoja mukaillen ottelu sai tässä vaiheessa uuden alun.

Erän kuudennella peliminuutilla Dynamolle tarjottiin mahdollisuutta mennä johtoon rangaistuslaukauksesta, mutta Riku Hakala ei vielä tällä kertaa onnistunut. Hakala oli kuitenkin lopulta itse asialla, kun Dynamo siirtyi vapaalyönnistä 3-4 johtoon.

Vajaa neljä minuuttia ennen loppua Dynamon ykköskenttä onnistui viemään Dynamon 3-5 johtoon, mutta Heinolan vaarallinen ylivoima onnistui tekemään kavennusmaalin, kun ottelua oli jäljellä enää kolme minuuttia.

Maaleja ei nähty kuitenkaan enää kummassakaan päädyssä, ja ottelu päättyi Dynamon vierasvoittoon. Useampaan tehopisteeseen ylsivät Dynamolaisista Ville Toitturi (1+2) ja Valtteri Welin (1+1).

Edustuksen seuraava ottelu on Koskihallilla torstaina 27. päivä kello 19:00, kun sarjakärki Sudet SB saapuu Kouvolasta vieraaksi. Voitolla Dynamo nousisi kahden pisteen päähän Susien kantaan kärkkymään piikkipaikkaa. Puolestaan Sudet olisivat voitolla jo hyvin lähellä runkosarjan voittoa ja varmaa nousua Suomi-sarjaan. Kauden aiempi kohtaaminen päättyi Kouvolassa Dynamon 7-3 voittoon.

07.04.2020Joukkueen kasaus kaudelle 2020/2021 käynnissä
27.03.2020Salibandyliitto on määritellyt joukkueiden sarjatasot: Edustus nousee Suomisarjaan, Legends jatkaa nelosdivarissa
13.03.2020Myös yleiset vuorot keskeytetty toistaiseksi | Edustuksen kauden lyhyt yhteenveto
12.03.2020PoNoVo-peli peruttu | Salibandyliiton sarjat pysähtyvät koronaviruksen vuoksi
08.03.2020Edustus lähtee viimeiselle kierrokselle sarjakärjestä
01.03.2020Legendsille kotiturnauksessa voitto ja tappio
29.02.2020Legends pelaa huomenna kotikentällä Koskihallilla
29.02.2020Edustus voitti kärkikamppailussa Sudet
24.02.2020Dynamo voittoon Heinolasta, seuraavaksi torstaina kotona tulee vastaan sarjakärki Sudet
21.02.2020Heinäjuoksu 2020 tulossa kesällä

Siirry arkistoon »