Dynamon kausi käyntiin selkeällä tappiolla

10.10.2018

Dynamon miehet selkeään tappioon avauspelissä

Kosken Dynamon miesten edustuksen kausi ei lähtenyt käyntiin toivotulla tavalla. Vierasjoukkue Imatran Voima vei pisteet Koskihallista mukanaan selkein 4-16 lukemin.

Dynamon uudistunut joukkue sai vastaansa kauden avauspelissä viime kausien kestomenestyjä Voiman Imatralta. Kummatkin joukkueet ylsivät viime kaudella sarjan neljän parhaan joukkoon pudostuspeleihin, joten ottelusta odotettiin tasaisempaa mitä loppulukemat lopulta näyttivät.

Ensimmäinen erä mentiin suhteellisen tasaisissa merkeissä kummankin joukkueen osuessa erän reiluun puoleen väliin mennessä kahdesti. Voima käytti kuitenkin maalipaikkansa tehokkaammin ja osui erän toisella puoliskolla vielä kahteen otteeseen. Toiseen erään vieraat pääsivät lähtemään kahden maalin etumatkalta.

Toinen erä alkoi Dynamon kannalta murheellisesti, sillä jo kahden minuutin pelin jälkeen imatralaiset olivat onnistuneet maalinteossa kahteen kertaan. Ensin asialla vieraiden joukkueesta ottelun parhaana palkittu, nuori ja lupaava Jasu Lind, sekä reilua puolta minuuttia myöhemmin Simo Kettunen Voiman kokeneesta kaartista. Tämän jälkeen Voima meni menojaan, eikä Dynamo pystynyt millään nousemaan takamatkalta enää taistelemaan sarjan avauspisteistä. Toiseen erään vieraille erävoitto 1-6.

Kolmas erä oli enää lopulta kosmetiikkaa, eikä Dynamo lopulta saanut minkäänlaista kiriä enää aikaiseksi. Imatralaiset jatkoivat totutun tehokasta linjaansa hyödyntäen maalipaikat tehokkaasti. Dynamon vastaavat tilanteet jäivät joko maalivahti Olli Holman hyppysiin tai suuremmalti osin päättyivät laukauksiin kohti Koskihallin seiniä.

Loppulukemat 4-16 ja pisteet oikeutetusti Imatran Voimalle. Positiivisia puolia ottelusta hakiessa Dynamo sai jälleen kaksi uuttaa edustuksen maalintekijää historiankirjoihin, kun joukkueeseen täksi kaudeksi liittyneet Tomi Rajala, sekä Waltter Mahlberg saivat maalitilinsä uudessa joukkueessa heti avatuksi.

Koko joukkue oli ottelun jälkeen toki pettynyt päivän suoritukseen. Ottelu onkin syytä analysoida hyvin, mutta myös unohtaa mahdollisimman pian ja lähteä keskittymään seuraavaan otteluun. Valmentaja Lukkarila totesi myös, että jos kaudella pitää yksi rökäletappio ottaa, niin mieluummin sitten heti tähän kohtaan, eikä sitten kevään ratkaisupeleissä.

Dynamo saa mahdollisuuden lähteä tavoittelemaan kauden avauspisteitä seuraavan kerran Lappeenrantaan lauantaina 13.10, jolloin vastaan asettuu kauden yhdeksi ennakkosuosikiksi laskettu PoNoVo.

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.
14.04.2023Edustusjoukkue järjestää perinteiset tryoutit
01.04.2023Ratkaisu venyi kolmanteen otteluun.
25.03.2023Dynamolle ensimmäinen täplä karsinnoissa
20.03.2023Edustusjoukkueen karsintasarja alkaa
13.03.2023Dynamon kohtalona karsintasarja
24.02.2023Dynamon tilanne muuttumassa tukalaksi juuri ja juuri karsintaviivan yläpuolella
20.02.2023Dynamo kärsi tappio Hyvinkäällä, seuraavaksi vastaan Blackbirds kotona