Dynamolle toinen kotitappio perätysten

24.10.2022

Kosken Dynamon pelit jatkuivat lauantaina, kun Hämeenkoskelle saapui ennakkoon yksi sarjan suosikeista Pohjois-Savon Welhot. Viime kauden päätteeksi divarista pudonnut Welhot ja Suomisarjassa pelannut Vehmersalmen Vesa yhdistivät miesten edustusjoukkueensa ja Kuopioon syntyi uusi fuusiojoukkue Pohjois-Savon Welhot. Ennakkoasetelmien perusteella ottelusta oli odotettavissa vauhdikasta ja tasaista kamppailua, eivätkä ennakko-odotukset pettäneet. Tiukka kamppailu kääntyi lopulta PSW:n 6-7 voittoon.

Dynamo sai otteluun hyvän alun, kun ensin maalinteossa onnistui Sami Tuominen ja 1.erän puolivälin jälkeen Ville Toitturi lisäsi ylivoimalla johtoa. PSW onnistui kaventamaan erän lopulla tilanteeksi 2-1, ja toisen erän alussa peli oli jälleen tasan PSW:n onnistuttua maalinteossa toistamiseen. Tasoitusmaalin jälkeen PSW sai rangaistuslaukauksen, mutta ei onnistunut tekemään tästä maalia. Rangaistuslaukauksen jälkeen peliä ehti kulua vain 7 sekuntia, kun Toni Lahtinen onnistui maalinteossa. Maalinteko jatkui toisessa erässä tasatahtiin ja toiselle erätauolle mentiin lopulta Dynamon 5-4 johdossa.

Kolmannessa erässä PSW sai vahvempaa otetta pelistä, mutta Dynamo onnistui ensimmäisenä maalinteossa, kun Dynamon ottelun parhaana pelaajana palkittu Lahtinen osui jälleen. PSW osoitti kuitenkin tehokkuuttaan erikoistilanteissa ja onnistui kahdesti vapaalyönneistä sekä kertaalleen ylivoimalla, ja sai käännettyä pelin kolmannen erän lopulla itselleen 6-7. Dynamollakin riitti paikkoja, mutta viimeistely ei ollut tällä kertaa aivan parhaalla tasolla. Dynamo yritti hakea tasoitusta vielä ilman maalivahtia, mutta maalinteossa ei päästy enää loppuhetkien ylärimaa lähemmäksi.

Valmentaja Kai Vitie harmitteli pelin jälkeen lopputulosta.

- Vastustaja teki tänään kolme maalia vapaalyönneistä ja yhden ylivoimalla, nämä pienet asiat pitää tehdä joka vaihdossa huolella, tänään ne maksoivat pisteet. Työmäärä ja taisteluilme olivat muuten riittävällä tasolla pelin voittamiseen.

Dynamo jatkaa tappiosta huolimatta Suomisarjan keskikastissa. Pelit jatkuvat pienimuotoisella vieraspelikiertueella, kun kolme seuraavaa ottelua ovat vieraspelejä. Seuraava ottelu on jo sunnuntaina Hatsinan vieraana Mikkelissä.

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.
14.04.2023Edustusjoukkue järjestää perinteiset tryoutit
01.04.2023Ratkaisu venyi kolmanteen otteluun.
25.03.2023Dynamolle ensimmäinen täplä karsinnoissa
20.03.2023Edustusjoukkueen karsintasarja alkaa
13.03.2023Dynamon kohtalona karsintasarja
24.02.2023Dynamon tilanne muuttumassa tukalaksi juuri ja juuri karsintaviivan yläpuolella
20.02.2023Dynamo kärsi tappio Hyvinkäällä, seuraavaksi vastaan Blackbirds kotona