Dynamolle toinen kotitappio perätysten

24.10.2022

Kosken Dynamon pelit jatkuivat lauantaina, kun Hämeenkoskelle saapui ennakkoon yksi sarjan suosikeista Pohjois-Savon Welhot. Viime kauden päätteeksi divarista pudonnut Welhot ja Suomisarjassa pelannut Vehmersalmen Vesa yhdistivät miesten edustusjoukkueensa ja Kuopioon syntyi uusi fuusiojoukkue Pohjois-Savon Welhot. Ennakkoasetelmien perusteella ottelusta oli odotettavissa vauhdikasta ja tasaista kamppailua, eivätkä ennakko-odotukset pettäneet. Tiukka kamppailu kääntyi lopulta PSW:n 6-7 voittoon.

Dynamo sai otteluun hyvän alun, kun ensin maalinteossa onnistui Sami Tuominen ja 1.erän puolivälin jälkeen Ville Toitturi lisäsi ylivoimalla johtoa. PSW onnistui kaventamaan erän lopulla tilanteeksi 2-1, ja toisen erän alussa peli oli jälleen tasan PSW:n onnistuttua maalinteossa toistamiseen. Tasoitusmaalin jälkeen PSW sai rangaistuslaukauksen, mutta ei onnistunut tekemään tästä maalia. Rangaistuslaukauksen jälkeen peliä ehti kulua vain 7 sekuntia, kun Toni Lahtinen onnistui maalinteossa. Maalinteko jatkui toisessa erässä tasatahtiin ja toiselle erätauolle mentiin lopulta Dynamon 5-4 johdossa.

Kolmannessa erässä PSW sai vahvempaa otetta pelistä, mutta Dynamo onnistui ensimmäisenä maalinteossa, kun Dynamon ottelun parhaana pelaajana palkittu Lahtinen osui jälleen. PSW osoitti kuitenkin tehokkuuttaan erikoistilanteissa ja onnistui kahdesti vapaalyönneistä sekä kertaalleen ylivoimalla, ja sai käännettyä pelin kolmannen erän lopulla itselleen 6-7. Dynamollakin riitti paikkoja, mutta viimeistely ei ollut tällä kertaa aivan parhaalla tasolla. Dynamo yritti hakea tasoitusta vielä ilman maalivahtia, mutta maalinteossa ei päästy enää loppuhetkien ylärimaa lähemmäksi.

Valmentaja Kai Vitie harmitteli pelin jälkeen lopputulosta.

- Vastustaja teki tänään kolme maalia vapaalyönneistä ja yhden ylivoimalla, nämä pienet asiat pitää tehdä joka vaihdossa huolella, tänään ne maksoivat pisteet. Työmäärä ja taisteluilme olivat muuten riittävällä tasolla pelin voittamiseen.

Dynamo jatkaa tappiosta huolimatta Suomisarjan keskikastissa. Pelit jatkuvat pienimuotoisella vieraspelikiertueella, kun kolme seuraavaa ottelua ovat vieraspelejä. Seuraava ottelu on jo sunnuntaina Hatsinan vieraana Mikkelissä.

03.12.2022Joulukuun kotipeleissä fanituotteita tarjouksessa
31.10.2022Dynamo MM-tauolle voitolla Hatsinasta
24.10.2022Dynamolle toinen kotitappio perätysten
10.10.2022Edustus palasi voittokantaan Forssassa
07.10.2022Avausvoittojen jälkeen tappiot kotipeleistä
16.09.2022Dynamo avausvoittoon
29.08.2022Edustusjoukkueen otteluohjelma julki
05.07.2022Kosken VPK-juhlilla perinteinen Letkusähly
08.03.2022Edustusjoukkueen kausi päätökseen
20.02.2022Tuplaviikonlopusta tärkeät kotivoitot edustusjoukkueelle.

Siirry arkistoon »