Dynamo avausvoittoon

16.09.2022

Kausi starttasi eilen hienolla runsasmaalisella kotivoitolla. Peli oli varsin vauhdikas, mutta mitään kesäterää ei otteissa kuitenkaan ollut näkyvissä, vaan pomput talttui vauhdistakin matkaan jo yllättävän hyvin. Maalittoman ensimmäisen erän jälkeen tiloja alkoi pikkuhiljaa löytymään paremmin vierailijan muodosta, ja Dynamo alkoi latomaan palloa verkkoon. Akatemia viritteli pientä kiriä kolmannen erän puolivälissä, mutta Dynamo oli huolellinen ja varmisti avausvoiton lopulta selvin luvuin 12-3.

Tarkempaa otteluraporttia luvassa myöhemmin.

Koskikartanon kauppa ja ravintola palkitsi ottelun parhaina kotijoukkueen debytantti Aatu Harmaalan, joka taiteili hattutempustaan kaksi maalia näyttävästi maalin selkäpuolelta, sekä vierasjoukkueen puolustaja Oskar Nyströmin. Myös konkari Henri Nummela onnistui tekemään ottelussa hattutempun.

Otteluisäntänä toimi Kone ja Kuljetus Maxi Oy . Seuraava Dynamon kotipeli on torstaina 29.9. klo 18:30 jolloin vastassa on Pirkat

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.
14.04.2023Edustusjoukkue järjestää perinteiset tryoutit
01.04.2023Ratkaisu venyi kolmanteen otteluun.
25.03.2023Dynamolle ensimmäinen täplä karsinnoissa
20.03.2023Edustusjoukkueen karsintasarja alkaa
13.03.2023Dynamon kohtalona karsintasarja
24.02.2023Dynamon tilanne muuttumassa tukalaksi juuri ja juuri karsintaviivan yläpuolella
20.02.2023Dynamo kärsi tappio Hyvinkäällä, seuraavaksi vastaan Blackbirds kotona