Tor etevämpi Loviisassa

18.11.2021

Kosken Dynamo kärsi kauden kolmannen tappion perjantaina 12.11. Loviisan Torin vieraana. Tor on viihtynyt vuosikymmeniä pääsarjoissa, mutta nyt joukkue pelaa toista kauttaan Suomisarjassa. Pääsarjapelien tuoma kokemus näkyikin Torin otteissa, ja pisteet jäivät lopulta selkein 8-2 lukemin Loviisaan.

Muutaman pelaajan ollessa kipeänä, ja samanaikaisten muiden pelien johdosta, oli Dynamo jälleen liikkeellä kapealla materiaalilla. Tor hallitsi ottelun alkua pallollisella pelillään ja paineistamalla hyvin Dynamon pelinavausta. Kotijoukkue onnistui ensimmäisen erän puolivälissä maalinteossa kolmesti reilun minuutin sisään, ja kolmen maalin takaa-ajoasemassa Dynamon pelaaminen vaikeutui entisestään.

Torin onnistuttua vielä toisen erän alkuun kahdesti maalinteossa, alkoi peli vaikuttaa selvältä. Dynamo onnistui näiden osumien jälkeen vihdoin tekemään avausmaalinsa, mutta ei saanut tällä kertaa kuuluisaa kiriään aikaisesti, vaan Tor tylsytti pallonhallinnallaan Dynamon terän.
Kolmas erä oli ajan pelailua pois kellosta, ja ottelun päätyttyä loppulukemat taululla synkät 8-2. Dynamon maalintekijöinä kunnostautuivat Toni Lahtinen ja Saku Cajan. Dynamon pelit jatkuvat jo torstaina 18.11. klo 19 Koskihallilla, kun vieraaksi saapuu PSS.

Tilastot>>

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.
14.04.2023Edustusjoukkue järjestää perinteiset tryoutit
01.04.2023Ratkaisu venyi kolmanteen otteluun.
25.03.2023Dynamolle ensimmäinen täplä karsinnoissa
20.03.2023Edustusjoukkueen karsintasarja alkaa
13.03.2023Dynamon kohtalona karsintasarja
24.02.2023Dynamon tilanne muuttumassa tukalaksi juuri ja juuri karsintaviivan yläpuolella
20.02.2023Dynamo kärsi tappio Hyvinkäällä, seuraavaksi vastaan Blackbirds kotona