Edustuksen hyvä taistelu jäi tylysti ilman palkintoa

25.10.2020

Kosken Dynamon edustusjoukkue matkasi eilen kauden ensimmäiseen vieraspeliinsä Loviisan Torin vieraaksi. Ottelu oli joukkueiden historian ensimmäinen kohtaaminen, jossa haettiin asetelmia tämän kauden yhteensä neljään keskinäiseen kamppailuun, jotka runkosarjassa pelattavan välisarjan johdosta tullaan näkemään.

Vuosien pääsarjataipaleen päättyminen viime kauden putoamiseen Divarista ja vallitseva korona-tilanne ei ollut Loviisan liikuntahallin tunnelmaa romahduttanut, vaan rumpujen pauke kannusti pelaajia läpi ottelun.

Terävästi kolmella voitolla kautensa aloittanut Tor tuli ensimmäisiin vaihtoihin vahvasti, mutta ensimmäisen maalin teki kuitenkin Dynamo, kun Jussi Toitturi löysi keskustasta Tero Puumalaisen. Tor tuli tasoihin ylivoimalla, mutta erän lopussa Jussi laukoi oman syötönkatkonsa päätteeksi Dynamo takaisin johtoon.

Toisen erän alussa Tommi Konttinen toimitti pallon kaukaa maalille, jossa vapaana päivystänyt Timo Kahila onnistui ohjaamaan pallon ohi Torin maalivahdin. Erässä ei enempää maaleja nähty, ja Dynamo pääsi viimeiseen erään 1-3 johdossa.

Kolmannessa erässä Tor nosti painetta, ja rutiini sekä hieman terävämmät jalat alkoivat tuottamaan todellisia vaikeuksia Dynamolle. Synkkä erä meni selvän hallinnan ottaneen Torin tiliin selvästi luvuin 5-1, ja sitä myöten koko ottelu 6-4. Erän ainokaisen Dynamo-maalin laukoi Ilkka Heikkinen.

Hienon yleisön edessä hyvää vastustajaa vastaan oli hieno pelata, varsinkin ne pitkät jaksot joissa Dynamo oli johtoasemassa ja puolusti hyvin. Lopun voittomaali tuli tavalla, joka jätti paljon hampaankoloon ja tunteen, että enemmän olisi ansaittu.

Suremaan ei auta jäädä, koska seuraavan kerran pisteitä on jaossa jo torstaina 29. päivä, kun matka käy vieraspeliin Kouvolan Mansikka-aholle, jossa hyvin kautensa aloittanut Sudet odottaa vastusta.

Torin youtube-kanavan maalikooste ottelusta.

Liiton tulospalvelulinkki.

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.
14.04.2023Edustusjoukkue järjestää perinteiset tryoutit
01.04.2023Ratkaisu venyi kolmanteen otteluun.
25.03.2023Dynamolle ensimmäinen täplä karsinnoissa
20.03.2023Edustusjoukkueen karsintasarja alkaa
13.03.2023Dynamon kohtalona karsintasarja
24.02.2023Dynamon tilanne muuttumassa tukalaksi juuri ja juuri karsintaviivan yläpuolella
20.02.2023Dynamo kärsi tappio Hyvinkäällä, seuraavaksi vastaan Blackbirds kotona