Edustus avasi pistetilinsä Suomisarjassa

21.10.2020

Sunnuntaina 18.10. Dynamon edustusjoukkue voitti kauden toisessa pelissään Troopersin kotona 11-6.

Maalinteon ottelussa aloitti vierailija Troopers, mutta heti seuraavassa vaihdossa Riku Hakala kuittasi Dynamon tasoihin. Tämän jälkeen ottelu eteni vahvasti Dynamon hallinnassa, ja ensimmäiselle erätauolle mentäessä taululla komeili jo 5-1 johtolukemat.

Alku toiseen erään oli Dynamolta terävä, kun kotijoukkue maalasi 10 sekunnin pelin jälkeen. Seuraavat kaksi maalia teki kuitenkin Troopers pikatahtiin, jonka jälkeen Dynamo pyrki rauhoittamaan peliään. Ennen erän puoliväliä nähtiin Valtteri Welinin ja Ville Toitturin rakentama komea, tärkeä, ja myös voittomaaliksi jäänyt 7-3 osuma. Erä eteni tämän jälkeen maalittomana, kunnes viimeisellä minuutilla Ilkka Heikkinen löi pitkän roikkopallon suorasta juoksusta maaliin.

Kolmannen erän maalitehtailun aloitti ylivoimalla Ville Toitturi, joka hyödynsi aktiivisen alivoimapelaamisen jättämän tilan armotta. Troopers nosti painetta ja onnistui maalinteossa kahdesti peräkkäin, mutta kunnon kiriä ei lopulta nähty, kun erän puolivälissä tilanne oli jo 10-5 Dynamolle. Erässä molemmat onnistuivat vielä kertaalleen ja loppuluvut siis 11-6

Dynamon parhaana palkittiin Koskikartanon tarjoamalla tuotepaketilla Timo Kahila (1+2), joka oli alituinen kiusa Troopersin pelinavaukselle.

Seuraavan kerran Dynamo pelaa vieraissa lauantaina 24. päivä lohkon ennakkosuosikki Loviisan Toria vastaan.

Tilastopalvelu.

Maalikooste.

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.
14.04.2023Edustusjoukkue järjestää perinteiset tryoutit
01.04.2023Ratkaisu venyi kolmanteen otteluun.
25.03.2023Dynamolle ensimmäinen täplä karsinnoissa
20.03.2023Edustusjoukkueen karsintasarja alkaa
13.03.2023Dynamon kohtalona karsintasarja
24.02.2023Dynamon tilanne muuttumassa tukalaksi juuri ja juuri karsintaviivan yläpuolella
20.02.2023Dynamo kärsi tappio Hyvinkäällä, seuraavaksi vastaan Blackbirds kotona