Edustus lähtee viimeiselle kierrokselle sarjakärjestä

08.03.2020

Perjantaina Lahden suurhallilla pelattiin salibandyn 2-divisioonassa jälleen yksi Päijät-Hämeen paikalliskamppailu, kun Pelicans SB joutui nöyrtymään hyvävireisen Kosken Dynamon käsittelyssä luvuin 3-9.

Dynamo aloitti taas varhain maalinteon, kun jo ottelun toisessa vaihdossa Vili Ahola löysi aukon vastustajan sivustalta ja nousunsa päätteeksi syötti Niklas Sahlmanin maalintekoon. Ottelussa vahvasti kuskin paikalla ollut Dynamo meni menojaan jo ensimmäisessä erässä, kun Riku Hakala onnistui vielä kahdesti ja Tomi Rajala kertaalleen.

Toisen erän alussa Dynamo siirtyi rangaistuslaukauksesta jo viiden maalin johtoon, kunnes Pelicans onnistui ensimmäisen kerran. Kotijoukkue ei kuitenkaan onnistumisesta huolimatta saanut kirivaihdetta kunnolla silmään, vaan erän lopuista maaleista vastasi Dynamo. Ensin Nuutti Hakala rynni vastustamattomasti maalintekoon keskustasta, ja vielä erän loppupuoliskolla Henri Nummela löysi takatolpille unohtuneen Jere Karjalaisen, joka sijoitti pallon maaliin.

Sama kaksikko oli asialla toisen erän alussa, tällä kertaa Nummelan viimeistellessä takatolpilta Dynamon kahdeksannen maalin. Pelicans onnistui erässä vielä kahdesti maalinteossa ja Dynamo kertaalleen Karjalaisen toimesta, joten ansaitut pisteet Dynamolle maalein 3-9.

Useampaan tehopisteeseen ottelussa ylsivät R. Hakala ja Karjalainen (2+1), sekä Nummela, Sahlman, ja Konttinen (1+1). Dynamon maalilla pelanneelle Patrik Heimalalle kertyi ottelussa 10 torjuntaa.

Voiton myötä Dynamo nousi ensimmäistä kertaa sarjan kärkipaikalle, koska kierrokselle sarjakärkenä lähtenyt Sudet SB kärsi tappion kotiottelussaan Hatsinaa vastaan. Ajoitus paalupaikalle nousuun ei voisi olla paljoa parempi, sillä runkosarjaa on jäljellä enää yksi kierros.

Viimeisessä ottelussa Dynamo kohtaa Koskihallilla PoNoVon, ja voitolla juhlittaisiin nousua jo ennen playoffeja. Ottelu alkaa perjantaina 13.3. klo 19:00. Tuolloin kaikki paikalle mylvimään Dynamo voittoon!

Liiton tulospalvelu >>

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.
14.04.2023Edustusjoukkue järjestää perinteiset tryoutit
01.04.2023Ratkaisu venyi kolmanteen otteluun.
25.03.2023Dynamolle ensimmäinen täplä karsinnoissa
20.03.2023Edustusjoukkueen karsintasarja alkaa
13.03.2023Dynamon kohtalona karsintasarja
24.02.2023Dynamon tilanne muuttumassa tukalaksi juuri ja juuri karsintaviivan yläpuolella
20.02.2023Dynamo kärsi tappio Hyvinkäällä, seuraavaksi vastaan Blackbirds kotona