Legendsille kotiturnauksessa voitto ja tappio

01.03.2020

Legendsin kauden toinen kotiturnaus ja sen odotetut paikalliskamppailut saivat murheellisen alun, kun ensimmäisen ottelun kahdella ensimmäisellä minuutilla Pelicans SB II oli karannut jo 2-0 -johtoon. Legends kuitenkin taisteli itsensä vielä erässä tasoihin ja ohi Poutasen, Knaapin ja Liljan pikamaaleilla.

Seuraavat kahdeksan maalia teki kuitenkin Pelicans, joka voitti ottelun lopulta selvästi luvuin 12-6. Dynamon maalilla Nättistä tuurannut puheenjohtaja Allonen otti 26 torjuntaa, kun Pelicansin maalivahdille niitä kertyi 12.

Toisessa pelissä Legendsin onnistui kuitenkin katkaista orastava tappioputkensa ja joukkue voitti niukkamaalisessa trillerissä lähimmän naapurinsa SB Coyotesin (Hollola). Dynamo aloitti maalinteon jo varhain Liljan maalilla, mutta Coyotes tuli tasoihin vain pari minuuttia myöhemmin.

Ensimmäisen erän lopussa Poutanen vei vielä Dynamon rankkarista 2-1 taukojohtoon. Toisen erän alussa Coyotes tuli tasoihin, ja erä eteni tasatilanteessa aivan loppuhetkille saakka, kunnes Poutanen vei Dynamon johtoon ottelun toisellaan.

Kolmas erä oli todella jännittävää viihdettä reilulle viidellekymmenelle katsomoon saapuneelle fanille. Coyotes hallitsi palloa, mutta Legends hyökkäsi suoraviivaisesti ja maalivahdit molemmissa päädyissä joutuivat venymään lukuisiin torjuntoihin.

Erässä ei kuitenkaan maaleja nähty, ja Dynamo 3-2 -voittoon yleisön riemuksi, joka palkitsikin omansa golf-aplodeilla. Tilanne tasaisessa sarjassa on yhä aivan auki, kun otteluita on jäljellä neljä.legendstaulu.png

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.
14.04.2023Edustusjoukkue järjestää perinteiset tryoutit
01.04.2023Ratkaisu venyi kolmanteen otteluun.
25.03.2023Dynamolle ensimmäinen täplä karsinnoissa
20.03.2023Edustusjoukkueen karsintasarja alkaa
13.03.2023Dynamon kohtalona karsintasarja
24.02.2023Dynamon tilanne muuttumassa tukalaksi juuri ja juuri karsintaviivan yläpuolella
20.02.2023Dynamo kärsi tappio Hyvinkäällä, seuraavaksi vastaan Blackbirds kotona