Dynamo voittoon Heinolasta, seuraavaksi torstaina kotona tulee vastaan sarjakärki Sudet

24.02.2020

Perjantaina 21. päivä Dynamo haki tärkeät vieraspisteet Vierumäeltä, kun se voitti samoista sijoista taistelevan SB Heinolan luvuin 4-5. Ennen ottelua joukkueiden ero sarjataulukossa oli vain kaksi pistettä, mutta voitolla Dynamo kasvatti eron viimeisessä pudotuspelipaikassa kiinni olevaan Heinolaan viiteen pisteeseen, kun runkosarjaa on jäljellä enää kolme peliä.

Dynamo sai hyvän alun otteluun, kun jo toisella peliminuutilla puolustaja Vili Ahola laukoi etukulmasta sisään. Dynamo meni kapteeni Ville Toitturin tekemällä maalilla jo kahden maalin johtoon, ennen kuin Heinola pääsi ylivoimalla yllättämään Santeri Savolaisen ensimmäisen kerran.

Toisessa erässä peli oli hieman sekavampaa ja SB Heinola lisäsi painetta Dynamon päädyssä. Tomi Rajala päätti muutaman pelin kestäneen maalittoman jaksonsa ja löi Toitturin laukauksesta kimmonneen paluupallon verkkoon ja luvuiksi 1-3.

Erän lopussa SB Heinolalle ottelussa kaksi maalia tehnyt Roope Nikki aavisti hyvin Dynamo-puolustajan avaussyötön ja viimeisteli seuranneesta läpiajosta tyylikkäästi 2-3 -kavennuksen. Heinola tasoitti ottelun kolmannen erän toisella minuutilla pallonriiston päätteeksi.

40 minuuttia johtoasemassa pelannut Dynamo ei kuitenkaan maalista häkeltynyt, vaan valmentaja Lukkarilan vaihtopenkillä käyttämiä sanoja mukaillen ottelu sai tässä vaiheessa uuden alun.

Erän kuudennella peliminuutilla Dynamolle tarjottiin mahdollisuutta mennä johtoon rangaistuslaukauksesta, mutta Riku Hakala ei vielä tällä kertaa onnistunut. Hakala oli kuitenkin lopulta itse asialla, kun Dynamo siirtyi vapaalyönnistä 3-4 johtoon.

Vajaa neljä minuuttia ennen loppua Dynamon ykköskenttä onnistui viemään Dynamon 3-5 johtoon, mutta Heinolan vaarallinen ylivoima onnistui tekemään kavennusmaalin, kun ottelua oli jäljellä enää kolme minuuttia.

Maaleja ei nähty kuitenkaan enää kummassakaan päädyssä, ja ottelu päättyi Dynamon vierasvoittoon. Useampaan tehopisteeseen ylsivät Dynamolaisista Ville Toitturi (1+2) ja Valtteri Welin (1+1).

Edustuksen seuraava ottelu on Koskihallilla torstaina 27. päivä kello 19:00, kun sarjakärki Sudet SB saapuu Kouvolasta vieraaksi. Voitolla Dynamo nousisi kahden pisteen päähän Susien kantaan kärkkymään piikkipaikkaa. Puolestaan Sudet olisivat voitolla jo hyvin lähellä runkosarjan voittoa ja varmaa nousua Suomi-sarjaan. Kauden aiempi kohtaaminen päättyi Kouvolassa Dynamon 7-3 voittoon.

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.
14.04.2023Edustusjoukkue järjestää perinteiset tryoutit
01.04.2023Ratkaisu venyi kolmanteen otteluun.
25.03.2023Dynamolle ensimmäinen täplä karsinnoissa
20.03.2023Edustusjoukkueen karsintasarja alkaa
13.03.2023Dynamon kohtalona karsintasarja
24.02.2023Dynamon tilanne muuttumassa tukalaksi juuri ja juuri karsintaviivan yläpuolella
20.02.2023Dynamo kärsi tappio Hyvinkäällä, seuraavaksi vastaan Blackbirds kotona