Legends joulutauolle sarjakakkosena

16.12.2019

Kosken Dynamo Legendsin ensimmäinen kauden puolikas uudella sarjatasolla Kaakkois-Suomen nelosdivarissa sujui hienosti. Joulutauolle lähdettäessä joukkue on toisena, ja pitänyt takanaan mm. Pelicansin kakkosjoukkueen ja toisen hollolalaisjoukkueen SBS Coyotesin.

Kahdeksasta ottelusta viisi voittoa napsinut Legends on tehnyt sarjassa toiseksi eniten maaleja, ja kun oman maalin tilkitsee kokenut mutta aidosti hyvä Jukka Nättinen, maaliero on komea +14.

Joukkue on jokaisen turnauksen aloittanut voitolla, mutta kolme kertaa jälkimmäisestä ottelusta on ollut tuloksena tappio. Tähän poikkeuksen teki vain kauden aloittanut kotiturnaus, jonka Legends hoiti tyylikkäästi, voittaen juurikin lähimmät naapurinsa Coyotesin ja Pelicansin. Joukkueen riveistä kommentoitiin asiaa seuraavasti: “Kokeneiden pelaajien kova lämmön ylläpito pelien välissä on tuottanut väsymystä turnausten jälkimmäisiin peleihin ja tämän vuoksi ne on hävitty.”

Alkukaudella on kotiturnauksen otteiden lisäksi joukkueen seuraajia säväyttänyt myös kovana maalinsylkijänä tunnetun Joni Poutasen paluu Dynamo-perheeseen. Legends pelaa omiin vahvuuksiinsa nojaten hyvin tiivistä ja yhtenäistä peliä. Huhupuheiden mukaan myös Edustuksen käytössä vahvasti oleva termi “möykky” on saanut alkunsa tästä joukkueesta.

Tällä kaudella Legends on lisännnyt hieman harjoitusmääriään ja tehnyt vahvaa yhteistyötä alueen muiden seurojen kanssa, pelaten lähes viikottaisia harjoitusotteluita mm. Coyotesin ja Järvelän Jäppärän kanssa (5-div). Ensi vuoden puolella on luvassa myös ainakin yksi ottelu Lasb 2:sta vastaan.

Kausi jatkuu vuodenvaihteen jälkeen sarjapelien muodossa 18.1. Hollolan Heinis-hallilla Coyotesin isännöimässä turnauksessa. Kannattaa saapua halleille seuraamaan joukkueen edesottamuksia, ja kannustamaan poikia kohti voittoja sun muita hienoja asioita!

Sarjataulukko >>

Tilastot >>

18.01.2020Legends nousi sarjakärkeen
17.01.2020Legends avaa kevätkautensa naapurihallissa, Edustus matkaa Vierumäelle.
13.01.2020Edustus jatkoi tauon jälkeen siitä mihin jäi
06.01.2020Edustuksen kausi jatkuu kotiottelulla Voimaa vastaan
20.12.2019Seuran vuosikokous
16.12.2019Legends joulutauolle sarjakakkosena
16.12.2019Edustukselle tärkeä jatkoaikavoitto syyskauden päätösottelusta Lappeenrannasta
13.12.2019Dynamon joukkueilla syyskauden viimeiset pelit
08.12.2019Edustus jatkoi voitokkaita esityksiään.
02.12.2019Dynamon möykky liian kova pala Susien purtavaksi

Siirry arkistoon »