Edustus jatkoi voitokkaita esityksiään.

08.12.2019

Keskiviikkona 4. joulukuuta pelatussa kotiottelussa Kosken Dynamo voitti Pelicansin selvästi luvuin 10-3 vahvan toisen ja kolmannen erän ansiosta. Valmentajaakin vaihtanut alkukauden kriisijoukkue Pelicans aloitti ottelun terävästi ja onnistui sekoittamaan kotijoukkueen peliä. Ensimmäisestä maalista vastasi kuitenkin Dynamon Jussi Toitturi, joka pääsi rauhassa sijoittamaan alanurkkaan puolittaisesta läpiajosta.

Paikkoja siunaantui molemmille joukkueille, kuten esimerkiksi toinen läpiajo Dynamolle, mutta ensimmäisessä erässä nähtiin enää vain tasoitusmaali, kun Pelicans hyödynsi Dynamon lepsun pelaamisen omalla alueella.

Toisen erän alussa maaleja tehtiin tasatahtiin Pelicansin käydessä kahdesti johdossa. Erän ja ottelun edetessä Dynamon oma peli alkoi toimimaan paremmin ja Pelicansin vauhti alkoi puolestaan hiipua ja virheiden määrä kasvoi.

Ottelusta oli pelattu puolet kun Dynamo oli karannut 5-3 johtoon, ja vastustajan kasvoilla alkoi näkyä tappiomieliala. Vasta yhden ottelun tällä kaudella voittanut kestomenestyjä ei enää ottelussa maalinteossa onnistunut, vaan Dynamo meni menojaan. Kolmannessa erässä Dynamo kaunisteli vielä lukemia ja vei senkin selvästi nimiinsä, kuten koko ottelun lopulta luvuin 10-3.

Kotijoukkueesta ottelussa parhaana palkittiin Leevi Laitinen (1+3), mutta yhtä hyviä vaihtoehtoja olisivat olleet myös neljä tehopistettä tehneet Jussi Toitturi tai Riku Hakala (2+2). Myös tällä kertaa torjuntavastuun kantanut Patrik Heimala esitti tukun hyviä torjuntoja.

Syyskaudella Dynamolla on edessään vielä vierasmatka Lappeenrantaan PoNoVon vieraaksi. PoNoVo on lohkon jaetulla kärkisijalla, mutta vain kaksi pistettä viidentenä majailevaa Dynamoa edellä. Hämeenkoskelaisryhmässä vallitsee tällä hetkellä hyvä henki ja usko omaan pelitapaan on vahva. Viime otteluista tulokset ovat olleet hyviä, mutta joukkue ei kuitenkaan pelaa vielä lähellä maksimisuoritusta, joten nälkää on kehittää peliä kevään ratkaisupelejä kohti edetessä.

Maalikooste >>

Tilastot>>

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.
14.04.2023Edustusjoukkue järjestää perinteiset tryoutit
01.04.2023Ratkaisu venyi kolmanteen otteluun.
25.03.2023Dynamolle ensimmäinen täplä karsinnoissa
20.03.2023Edustusjoukkueen karsintasarja alkaa
13.03.2023Dynamon kohtalona karsintasarja
24.02.2023Dynamon tilanne muuttumassa tukalaksi juuri ja juuri karsintaviivan yläpuolella
20.02.2023Dynamo kärsi tappio Hyvinkäällä, seuraavaksi vastaan Blackbirds kotona