Dynamolle tärkeä vierasvoitto Lappeenrannasta

09.11.2019

Perjantaina Dynamon edustusjoukkue katkaisi kolmeen otteluun venyneen tappioputkensa 2-divisioonassa ja otti tärkeän vierasvoiton kotonaan vielä voittamattomana pelanneesta PoNoVo II:sta.

Pelinkuva pysyi läpi ottelun aika samankaltaisena, Dynamon hallitessa tapahtumia ja luoden enemmän laukaisupaikkoja. Maalinteossa ajoittain vaarallisesti vastaan iskenyt kotijoukkue oli kuitenkin alkuun huomattavasti tehokkaampi ja vei ensimmäisen erän nimiinsä 3-1. Dynamon ainokaisesta vastasi Sami Tikka, joka hyvin toimineessa karvauksessa päätti oman katkonsa ja nousunsa Ville Toitturilla käyttämästään seinäsyötöstä varmaan viimeistelyyn keskustasta.

Toisessa erässä kotijoukkue aloitti taas maalinteon, kunnes erän puolivälissä Tommi Konttinen lämärimaalilla aloitti kirin, jota jatkoi uuden vaihteen peliinsä ja maalintekoon löytänyt Tomi Rajala, ja perään tasoitusmaalin tehnyt Leevi Laitinen lyömällä Toni Salojoen tolpasta kimmonneen kaukolaukauksen ohi loistavasti torjuneen vastustajan maalivahdin. Leevin maali oli hänen ensimmäinen miesten 2-divisioonassa.

Toisen erän lopussa Dynamo joutui alivoimalle, joka päättyi kuitenkin alkuunsa kun katkon jälkeen nousuun lähtenyt Henri Nummela kolattiin tylysti kentän pintaan viiden minuutin jäähyn arvoisesti. Kontaktin jäljet näkyvät reidessä vielä pitkään ja ottelu päättyikin lopulta kolmannessa erässä taistelun ruumiillistuma Nummelalta kesken. PoNoVon pelaaja otti vielä erän lopussa täysin turhan jäähyn pelin viivyttämisestä, kun hän löi vaparivihellyksestä turhautuneena palloa reilusti pillin jälkeen.

Kolmas erä alkoi täten Dynamon kahden miehen ylivoimalla, jolla Ville Toitturi onnistui Riku Hakalan syötöstä. Vielä toinenkin ylivoimamaali nähtiin Ilkka Heikkisen toimesta, kunnes täysilukuiseksi päässyt Ponovo pääsi omalla ylivoimallaan tekemään kavennuksen 5-6. Loppuerässä Dynamo pystyi hallitsemaan pitkiä jaksoja pallolla, eikä Ponovo II päässyt luomaan jatkuvaa painetta Patrik Heimalan luukulle. Peliä oli jäljellä enää hieman yli minuutti, kun Rajala päätti Welinin syötöstä vastustajan viimeisenkin rypistelyn ja Dynamolle ansaitusti kolme pistettä matkaan. Mainittakoon vielä vastustajan maalivahdin 41 torjuntaa, joka on aikamoinen määrä, mikäli on lähelläkään totuutta.

Loppuluvut Dynamolle siis 5-7.

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.
14.04.2023Edustusjoukkue järjestää perinteiset tryoutit
01.04.2023Ratkaisu venyi kolmanteen otteluun.
25.03.2023Dynamolle ensimmäinen täplä karsinnoissa
20.03.2023Edustusjoukkueen karsintasarja alkaa
13.03.2023Dynamon kohtalona karsintasarja
24.02.2023Dynamon tilanne muuttumassa tukalaksi juuri ja juuri karsintaviivan yläpuolella
20.02.2023Dynamo kärsi tappio Hyvinkäällä, seuraavaksi vastaan Blackbirds kotona