Edustus jatkaa voitokkaasti Cupissa

30.09.2019

Sunnuntaina Koskihallilla ei nähty suurta draamaa, kun kahta sarjaporrasta alempana pelaava Savitaipaleen Urheilijat saapui haastamaan Dynamon edustusjoukkueen Suomen Cupin kolmannen kierroksen ottelussa. Dynamo oli läpi ottelun kuskin paikalla ja saavutti jatkopaikan tyylikkäällä 11-0 voitolla.

Vierailija StU aloitti pelin pirteästi ja pääsikin ensimmäisissä vaihdoissa muutamaan hyvään maalipaikkaan. Santeri Savolainen oli kuitenkin Dynamo-maalilla hereillä ja onnistui pelastamaan joukkueen nopealta takaiskulta. Seitsemän minuutin pelin jälkeen myös kenttäpelaajat saivat toden teolla juonesta kiinni ja Dynamo pakotti kolmella pikamaalillaan vierailijan käyttämään aikalisänsä jo tässä vaiheessa. Aikalisän jälkeen peli hieman rauhoittui ja loppuerässä ei nähty enää lisämaaleja.

Toisen erän alkuun Dynamolla hieman hetkellisesti pelikuri löystyi ja vastustaja pääsi kahdesti kokeilemaan maalintekoa ylivoimalla. Ottelun lähestyessä puoltaväliä tilanne oli kuitenkin se, että Dynamo oli jälleen onnistunut maalinteossa kolmesti ja kasvattanut itselleen turvallisen 6-0 johtoaseman. Vielä erän viimeisellä sekunnilla Jere Karjalainen onnistui maalinteossa laukomalla nopeasta vastaiskusta pallon tolpan kautta sisään.

Ottelun viimeinen erä pelattiin Dynamon hallitessa palloa ja kenttätapahtumia. Torjuntoja vastustajan nuorelle maalivahdille kertyi erässä 11 kappaletta Savolaisen kolmea vastaan. Maaleja kotijoukkue teki erään neljä, varmistaen samalla, että nolla piti omassa päädyssä. Vuonna 2003 syntynyt Leevi Laitinen täydensi erässä myös Dynamo-uransa ensimmäisen hattutempun. Kuusi sekuntia ennen ottelun loppua kapteeni Ville Toitturi sinetöi maalillaan voittolukemiksi 11-0 ja Dynamon jatkaa parista ansaitusti Cupin neljännelle kierrokselle.

Ottelussa tehokkaimpia olivat Jere Karjalainen (4+2), Leevi Laitinen (3+0), Henry Kuusisto (1+2) ja Ville Toitturi (1+2).

Tilastot   Maalikooste

Dynamon pelit jatkuvat perjantaina 2-divisioonan runkosarjan avauksessa Imatran Voiman vieraana. Voima on odotettavasti eri luokan mittari Dynamon kunnolle ja pelitavalle kuin tähän mennessä Cupissa voitetut alempien sarjatasojen joukkueet. Viime kauden synkkää avausta juuri Voiman käsittelyssä ei Hämeenkoskelaisten leirissä kuitenkaan muistella, vaan joukkue tiedostaa, että tässä ottelussa on vastakkain kaksi isoja muutoksia kesän aikana kokenutta joukkuetta.

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.
14.04.2023Edustusjoukkue järjestää perinteiset tryoutit
01.04.2023Ratkaisu venyi kolmanteen otteluun.
25.03.2023Dynamolle ensimmäinen täplä karsinnoissa
20.03.2023Edustusjoukkueen karsintasarja alkaa
13.03.2023Dynamon kohtalona karsintasarja
24.02.2023Dynamon tilanne muuttumassa tukalaksi juuri ja juuri karsintaviivan yläpuolella
20.02.2023Dynamo kärsi tappio Hyvinkäällä, seuraavaksi vastaan Blackbirds kotona