Dynamo haki vieraspisteet Mikkelistä

19.02.2019

Kosken Dynamon edustus kävi 16.2 voitokkaalla vieraspelireissulla Mikkelissä, kun paikallinen Hatsina kaatui koskelaisten käsittelyssä lukemin 4-7 (1-2, 3-3, 0-2).

Kaakkois-Suomen 2-divisioonan kestomenestyjiin kuuluva Hatsina tiedettiin kovaksi joukkueeksi, vaikka joukkueen edellinen, sekä kuluva kausi ei ollut mennyt tähän asti aivan kärkikahinoissa. Ennen ottelun alkua Hatsina löytyi sarjan sijalta 7, Dynamon majaillessa sijalla 9.

Ensimmäinen erä ottelussa oli tasaista vääntöä. Kotijoukkue Hatsina kuitenkin kihautti ensimmäisen merkinnän maalisarakkeeseen, kun ajassa 7.49 joukkueen ykköspistemies Mikko Ikonen ohjasi maalin edestä mikkeliläiset johtoon. Dynamolle koitti kuitenkin vahva minuutti kun erä oli vanhennut reilut 15 minuuttia. Ensin Tuomas Kuru (2+1) tasoitti ja heti seuraavaan vaihtoon Tomi Rajala (2+0) vei koskelaiset johtoasemiin. Hatsina pääsi hetkeä myöhemmin vielä yrittämään tasoitusta erän loppuun ylivoimalla, mutta Dynamon alivoiman kestäessä mentiin erätauolle vierasjoukkueen johdossa.

Toinen erä mentiin niin pelitapahtumien, kuin maalienkin muodossa edelleen melko tasatahtia. Hatsina hieman nosti karvaustaan korkeammalle ja tämä avasi maalipaikkoja kumpaankin päähän. Dynamon Kurun istuessa jäähypenkillä onnistui mikkeliläisten ylivoima tasoittamaan puntit 2-2:een. Paria minuuttia myöhemmin Kuru kuitenkin kuittasi jäähynsä siirtämällä Dynamon jälleen johtoon. Osumaan komean spin-o-rama-alustuksen teki Jussi Toitturi (1+1). Toiseen erään kummatkin joukkueet onnistuivat vielä kahteen otteeseen. Dynamolta Rajala, sekä Toitturi merkittiin maalintekijätilastoihin. Erätauolle lähdettiin Dynamon 4-5-johdossa.

Kolmannessa erässä ottelun tärkeys alkoi näkyä niin Dynamon, kuin varsinkin kotijoukkue Hatsinan pelaamisessa. Pelistä tuli entistä fyysisempää ja kummankin joukkueen keskittyminen karkasi välillä vääriin asioihin, kuten tuomaritoiminnan arvosteluun. Lopulta kuitenkin Dynamo sai paremmin pidettyä pelinsä kasassa. Erän ensimmäistä maalia saatiin odottaa aina aikaan 54.19 kun Riku Hakala pääsi laukomaan keskustasta koskelaiset kahden maalin johtoon. Hatsina yritti lopussa vielä useamman minuutin ajan ilman maalivahtia, mutta Dynamo kesti mikkeliläisten maalintekoyritykset hienosti. Ajassa 58.48 Dynamon Saku Lehti sinetöi lopulta loppulukemat 4-7 tyhjään Hatsinamaaliin.

Dynamolta ehjä ja hyvä ottelu ja sitä myötä pisteet mukaan Hämeenkoskelle. Dynamolle voitto oli erittäin tärkeä, sillä sarjan lähestyessä loppuaan Dynamolla on voiton myötä edelleen teoreettiset saumat sarjapaikan säilyttämiseen ilman karsintoja. Hatsinalle häviö tiesi sitä, että joukkue on edelleen vaarassa joutui karsijan paikalle ja pudotuspelipaikka alkaa olemaan lähes saavuttamattomissa.

Dynamon Ottelut jatkuvat heti tulevana perjantaina 22.2 samassa paikassa Mikkelissä, kun sarjan toinen mikkeliläisjoukkue Löysätempo isännöi Dynamoa. Runkosarjaa on koskelaisilla jäljellä vielä kolme ottelua. Runkosarjan viimeinen kotiottelu pelataan sunnuntaina 3.3, kun vastassa on Kouvolan Sudet.

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.
14.04.2023Edustusjoukkue järjestää perinteiset tryoutit
01.04.2023Ratkaisu venyi kolmanteen otteluun.
25.03.2023Dynamolle ensimmäinen täplä karsinnoissa
20.03.2023Edustusjoukkueen karsintasarja alkaa
13.03.2023Dynamon kohtalona karsintasarja
24.02.2023Dynamon tilanne muuttumassa tukalaksi juuri ja juuri karsintaviivan yläpuolella
20.02.2023Dynamo kärsi tappio Hyvinkäällä, seuraavaksi vastaan Blackbirds kotona