Dynamolle voitto kauden viimeisestä kotipelistä

01.03.2017

Kosken salibandyn superviikonloppu huipentui sunnuntai-iltaan, kun Dynamo sai vieraakseen Top Teamin Savonlinnasta. Ottelu alkoi kotijoukkueen kannalta kehnosti, sillä vieraat karkasivat aluksi jo 0-2 johtoon, mutta Dynamo kuitenkin kiri vieraiden rinnalle, kun ensin Jussi Toitturi laukoi pallon vieraiden verkkoon ja pari minuuttia myöhemmin Lauri Mäkelä suti maalinedustalla pyörineen irtopallon ohi vieraiden maalilla pelanneen Miika Behmin. Syötön molempiin osumiin syöttöpisteen kirjautti kapteeni Henri Nummela.

Toisen erän alussa Dynamo sai mahdollisuuden ylivoimaan, mutta se ei kuitenkaan tuottanut tulosta. Hieman erän puolenvälin jälkeen Dynamo kuitenkin sai johtomaalinsa, kun Ville Toitturi laukoi Ilkka Heikkisen syötöstä tilanteeksi 3-2. Pari minuuttia kotijoukkueen johtomaalista Top Team tuli kuitenkin vielä tasoihin. Tämän jälkeen Dynamo kuitenkin istui kuskin penkille jäädäkseen, kun Vilppu Latvanne iski kotijoukkueen johtoon Ville Toitturin syötöstä sekunti ennen erän loppua.

Kolmannen erän alussa Henri Nummela siirsi kotijoukkueen jo kahden maalin johtoon Niklas Sahlmanin syötöstä, mutta vieraat kuitenkin kuittasivat pian tämän osuman kaventaen eron takaisin yhteen maaliin. Erän puolessavälissä Jussi Toitturi pääsi siirtämän Kotijoukkueen takaisin kahden maalin johtoon Henri Nummelan syötöstä. Kotijoukkue sai kolme minuuttia tästä osumasta jälleen mahdollisuuden ylivoimaan, mutta sekään ei tuottanut toivottua tulosta. Pian Dynamon ylivoiman jälkeen Top Team pääsi jälleen kaventamaan eron yhteen maaliin, mutta se ei riittänyt, varsinkaan kun Jussi Toitturi sinetöi vielä loppulukemiksi 7-5 laukomalla pallon tyhjään maaliin sekunti ennen ottelun loppua.

Dynamon peli ei ollut lähelläkään hyvää ja kuten valmennuskin totesi: tämä oli kenties kauden huonoin voitettu peli. Dynamo tuhlaili maalipaikkojaan ja toisaalta myös vastustajalle aukesi useita loistavia tilaisuuksia maalintekoon, mutta Dynamon maalilla ensimmäistä kertaa torjunut ja illan parhaaksi Dynamopelaajaksi valittu Wili Hämäläinen piti kotijoukkueen pystyssä. Tämä esitys kuitenkin riitti voittoon ja kruunasi Kosken salibandyviikonlopun, sillä myös Legends voitti molemmat kamppailunsa lauantaina.

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.