Dynamo ei antanut sysmäläisille armoa

12.02.2017

Dynamo ei antanut 103 päisen kotiyleisönsä edessä sysmäläisille armoa, vaan takoi taululle lukemat 12-6. Aivan ottelun alku oli kuitenkin Dynamolta tahmea, sillä BB-88 pääsi iskemään ottelun avausmaalin jo ennen kuin peli oli ehtinyt vanheta kahtakaan minuuttia. Dynamo kuitenkin paikkasi tämän lipsahduksen jo seuraavassa vaihdossa, kun illan maalikuningas Jussi Toitturi painoi pallon BB: n verkkoon Toni Salojoen syötöstä. Tätä seuraavassa vaihdossa myös hyvin pisteitä haalinut Ville Toitturi onnistui veljensä tapaan maalinteossa ja laukoi kotijoukkueen johtoon Ville Luoman esityöstä. Kauaa ei tarvinnut seuraavaakaan maalia odottaa, sillä jo parin minuutin kuluttua Simo Selinummi heilutti sysmäläisten maaliverkkoja laukauksellaan, johon syötön tarjoili edellisen osuman tapaan Ville Luoma. Lähes välittömästi tämän jälkeen vierasjoukkue onnistui kuitenkin kaventamaan tilanteeksi 3-2. Tämän jälkeen kului lähes viisi minuuttia ennen kuin Dynamon Saku Lehti pääsi hienon kuvion päätteeksi laukomaan pallon maaliin Vilppu Latvanteen syötöstä. Tästä osumasta ei ehtinyt kulua edes minuuttia, kun Simo Selinummi onnistui toistamiseen ohittamaan sysmäläismaalivahdin, syötön tähän osumaan tarjoili Toni Salojoki. Tämän jälkeen BB päätti vaihtaa maalivahtia, mutta alle kolmenkymmenen sekunnin kuluttua tästä pääsi Ville Luoma maalintekoon Jani Arposen syötöstä. Osuman myötä sysmäläiset ottivat aikalisän ja koittivat saada peliään raiteilleen. Muutama minuutti aikalisän jälkeen pääsi Jussi Toitturi kuitenkin laukomaan pallon maaliin Toni Salojoen syötöstä. Erän loppuneljänneksellä ei kuitenkaan enää tullut lisäosumia, mutta siitä huolimatta Dynamo johti kamppailua selkein lukemin 7-2 erätauolle siirryttäessä.

Toisessa erässä sysmäläiset saivat paremmin otetta pelistä, mutta eivät kuitenkaan onnistuneet maalinteossa, sillä Dynamo voitti ainakin maalitehtailun osalta rauhallisemman erän puhtaasti 2-0. Isäntien maalintekijöinä toimivat ensin Jussit Toitturi ajassa 24:01 ja hetken päästä ylivoimalla ajassa 26:59 Ville Toitturi. Molempiin osumiin syötön tarjoili Jani Arponen.

Kolmannen erän alussa BB-88 pääsi ylivoimalle, eikä se tarvinnut kuin kaksi sekuntia maalin tekemiseen, sillä vieraat onnistuivat heti saamastaan lähivaparista. Pari minuuttia myöhemmin puolestaan Dynamo pääsi ylivoimalle ja niin ikään käytti mahdollisuuden hyväkseen, kun Henri Nummela laukoi pallon tarkasti ylänurkkaan Ville Toitturin Syötöstä. Erän puolessa välissä Dynamolla oli pienoinen suvantovaihe ja sysmäläiset onnistuivatkin tekemään kolme maalia ja kirimään näin tilanteeksi 10-6. Vieraat hakivat vielä kavennusta ilman maalivahtia, mutta kotijoukkue tyylitteli lopulta numeroiksi 12-6, kun ensin Jussi Toitturi laittoi pallon tyhjään maaliin Konsta Lampisen syötöstä ja tämän jälkeen Ville Luoma ohitti sysmäläisvahdin vielä kertaalleen Ville Toitturin syötöstä.

Kaiken kaikkiaan ottelutapahtuma oli Dynamolaisittain onnistunut, sillä ensinnäkin sarjapisteet jäivät Koskelle ja toisekseen yleisöä oli saapunut paikalle runsaasti ja hallissa oli hyvä tunnelma. Otteluisäntänä toiminut Kuivaliha.com palkitsi kotijoukkueen parhaana Jussi Toitturin, joka onnistui maalinteossa neljästi. Poikkeuksellisesti palkinto jaettiin myös ensimmäisen erän parhaalle pelaajalle, joka Dynamon puolelta oli tällä kertaa Ville Luoma, jolla oli kasassa jo ensimmäisen erän jälkeen tehot 1+2 ja koko ottelun tehosaldoksi Luomalle kertyi 2+2.

Kuvassa Ville Luoma, joka palkittiin ansaitusti Dynamon ensimmäisen erän parhaana pelaajana.

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.