PoNoVo piti sarjapisteet Lappeenrannassa

15.01.2017

Dynamo matkasi torstaina Lappeenrantaan PoNoVo :n vieraaksi arki-illan kamppailuun, jonka isäntäjoukkue loppujen lopuksi voitti lukemin 7-2. Ottelun alku lupasi Dynamolaisittain hyvää, kun Jani Arponen laukoi pallon maaliin Saku Lehden syötöstä jo puolentoista minuutin pelin jälkeen. PoNoVo kuitenkin onnistui tasoittamaan tilanteen, kun erää oli kulunut kymmenen minuuttia. Puoli minuuttia ennen ensimmäisen erän loppua Dynamo siirtyi uudestaan johtoon, kun Lari Knaapi taiteili pallon isäntien verkkoon komean ja röyhkeän soolon päätteeksi. Syötön tähän osumaan tarjoili Jere Karjalainen.

Toisen erän alussa molemmille joukkueille tarjoutui ylivoimamahdollisuus, mutta vain PoNoVo onnistui mahdollisuutensa hyödyntämään ja näin ollen tilanne oli taas tasan 2-2. Isännät siirtyivät ottelussa kuskin paikalle, kun erää oli pelattu hieman yli puolet. Tämä osuma jäi isäntäjoukkueelle erän loppupuolella tarjoutuneesta ylivoimamahdollisuudesta huolimatta erän viimeiseksi ja erätauolle mentiin isäntien 3-2 johdossa.

Dynamo sai heti kolmannen erän alussa mahdollisuuden tasoittaa tilanne ylivoiman turvin, mutta vierasjoukkueen ylivoimapeli oli heikko, eikä tasoitusosumaa onnistuttu iskemään, päinvastoin, PoNoVo pääsi kasvattamaan karkumatkaansa dynamon puolustuspään karmeasta harhasyötöstä avautuneesta maalipaikasta. Dynamo ei päässyt kunnolla peliin mukaan, vaan kotijoukkue iski seuraavan maalinsa vain parin minuutin päästä edellisestä. Dynamo sai kolmannen erän puolenvälin tietämillä jälleen ylivoimamahdollisuuden, jota se ei kuitenkaan taaskaan onnistunut hyödyntämään. Dynamo haki vielä ottelun lopussa kavennusta ilman maalivahtia, mutta kotijoukkueen onnistui iskeä vielä kaksi maalia Dynamon verkkoon, ensin tasavajaalla 6-2 :n, ja minuutin päästä tästä tasavajaalla tyhjään maaliin 7-2 :n, joka jäi ottelun lopputulokseksi.

Dynamolla oli riittävästi paikkoja ottelun voittamiseen, mutta viimeistelyssä ei oltu tarpeeksi teräviä. Kotijoukkue puolestaan viimeisteli tehokkaasti ja sen turvin käänsi ottelun omiin nimiinsä.

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.