PHSB ryösti sarjapisteet Dynamolta

08.01.2017

PHSB oli tyly vieras Dynamolle perjantain ottelussa, joka päättyi vieraiden selvään 2-13 voittoon. Dynamon puolustus ei pystynyt pitämään PHSB :n hyökkäystä pois maalipaikoilta, eikä vierasjoukkueen laukauksia pystytty peittämään riittävän hyvin. Vastaavasti PHSB käytti maalipaikkansa erittäin tehokkaasti ja viimeisteli maalipaikoistaan kovalla prosentilla, kun taas Dynamon viimeistelyssä oli parantamisen varaa, sillä vaikka vierasjoukkue puolustikin vaarallisinta maalintekosektoria hyvin, oli isännilläkin paikkansa tehdä useampi maali enemmän. 11 PHSB :n 13 :sta maalista syntyi tasakentällisin, joten Dynamo ei voi piiloutua edes sen taakse, että vierasjoukkue olisi tehnyt maalinsa erikoistilanteiden turvin. Ehkä juuri tämän takia PHSB on sarjan eniten maaleja tehnyt joukkue.

PHSB tappoi Dynamon pelihuumorin mättäen kahteen jo ensimmäiseen erään 11 maalia, kun kotijoukkue teki samassa ajassa ainoastaan yhden maalin Henri Nummelan laukottua pallon maaliin Jussi Toitturin syötöstä. Kolmannessa erässä alkoi kenties näkyä se, että PHSB :llä oli vain reilut kaksi kentällistä miehiä, kun taas Dynamolla oli kentällisen verran enemmän pelaajia, sillä vieraat eivät olleet enää niin tehokkaita maalipaikoissaan ja Dynamolaiset pääsivät entistä enemmän pallonriistoihin ja vastahyökkäyksiin. Huono viimeistely kuitenkin vaivasi isäntäjoukkuetta ottelun loppuun asti, eikä Dynamomiehistö onnistunut kolmannessakaan erässä tekemään kuin yhden maalin, kun Lari Knaapi syötti vapaalyönnistä pallon Saku Lehdelle, joka laukoi pallon maalin perukoille aivan ottelun viime minuuteilla.

Ottelun lopputulos ei jätä selittelyille varaa, PHSB oli huomattavasti Dynamoa parempi joka osa-alueella, eikä kotijoukkue pystynyt vastaamaan vieraiden vauhtiin. Dynamo pelaa kuitenkin seuraavan ottelunsa Lappeenrannassa jo torstaina, joten tämä ryöpytys pitää unohtaa nopeasti ja keskittyminen kääntää tulevaan PoNoVo-kamppailuun.

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.