Otteluraportti Dynamo- Hatsina

20.11.2016

Kosken Dynamo joutui nöyrtymään viime perjantain ottelussa jo ennalta kovaksi vastukseksi tiedetylle Mikkelin Hatsinalle luvuin 4-9. Ottelu alkoi Dynamolaisten kannalta valoisasti, sillä Tommi Konttinen sivalsi Ilmari Lehtisen laukauksesta seuranneen irtopallon maalin perukoille heti ottelun alkumetreillä. Pian kotijoukkueen maalin jälkeen Hatsinalla tarjoutui tilaisuus tasata puntit ylivoimalla, kun Jere Karjalainen sai kahden minuutin rangaistuksen mailaan lyömisestä. Isäntien alivoima toimi kuitenkin hyvin ja Santeri Savolaisen vartioima maali säilyi toistaiseksi puhtaana. Tämä oli kuitenkin laiha lohtu, sillä heti Karjalaisen rangaistuksen päätyttyä vierasjoukkue Hatsinan Mikko Ikonen tasoitti tilanteeksi 1-1. Dynamo pääsi uudelleen maalin karkumatkalle, kun Jussi Toitturi laukoi pallon maaliin Henri Nummelan syötöstä, mutta pian tämän jälkeen Hatsina kuitenkin onnistui ohittamaan Santeri Savolaisen, maalintekijänä tällä kertaa toimi Joonas Luhanko. Hatsina sai vielä toisenkin mahdollisuuden ylivoimaan, kun kotijoukkueen Ilkka Heikkinen sai rangaistuksen vaarallisesta pelistä. Kotijoukkueen alivoima jatkoi kuitenkin hyviä otteitaan ja näin ollen Hatsina jäi ilman ylivoimaosumaa. Enempää maaleja ensimmäisessä erässä ei sitten nähtykään ja erätauolle siirryttiin lukemissa 2-2.

Toinen erä ei sujunut Dynamolaisittain toivotulla tavalla, sillä erän puolivälin tienoilla Hatsina iski kaksi maalia minuutin sisällä ja pääsi 2-4 johtoon. Isännät eivät onnistuneet kaventamaan eroa edes ylivoimalla, vaan toinen erätauko vietettiin näiden lukemien loistaessa valotaululla.

Heti kolmannen erän ensimmäisellä minuutilla Dynamo sai kylmän suihkun suoraan niskaansa, kun Hatsina karkasi jo 2-5 johtoon. Dynamo ei onnistunut hyödyntämään maalipaikkojaan, toisin kuin vierasjoukkue, joka oli erän puoliväliin mennessä karannut jo 2-7 johtoon. Tämän jälkeen Dynamon onnistui kaventaa tilanteeksi 3-7, kun Henri Nummela ohitti Hatsinan maalilla pelanneen Juho Peuran. Maaliin syöttöpisteen sai Simo Selinummi. Tämä ei paljoa lämmittänyt, sillä Hatsina vastasi tekemällä itse kaksi maalia pian Nummelan maalin jälkeen. Hetki vierasjoukkueen maalin jälkeen Dynamon Vili Ahola viimeisteli hyvällä laukauksellaan tilanteeksi 4-9, joka jäi ottelun lopputulokseksi. Karuista numeroista huolimatta Dynamo pelasi kohtalaisen hyvää peliä, mutta Hatsina hyödynsi maalipaikkansa huomattavasti kotijoukkuetta paremmin.

24.08.2023Hämeenkoski-päivä 2023
16.08.2023Kosken Dynamon edustusjoukkueen kausi 23-24 päättyy ennenaikaisesti Suomisarjan kynnyksellä.
02.05.2023Torstaina vielä yksi Try-out -tapahtuma.