Aika: 15.10.2016 17.00
Paikka: Koskihalli
Sarja: Miesten 2. divisioona

Otteluraportti Dynamo-PoNoVo

Lauantaina käyty kamppailu Dynamon ja PoNoNoVo:n välillä oli hyvin odotetun lainen, vauhtia ja tilanteita ei puuttunut, vaan kentällä nähtiin tiukkaa ja tasaista vääntöä. Ensimmäinen erä kuluikin maalittomana ja pöytäkirjaan merkittiin vain yhdet kahden minuutin jäähyt molemmille joukkueille. Maalipaikkoja kyllä riitti molemmilla joukkueilla, mutta vielä pelin tässä vaiheessa ruuti ei kummallakaan ollut tarpeeksi kuivaa.

Toistakin erää pelattiin pitkään hyvistä tilanteista huolimatta maalitta, mutta kun erää oli pelattu noin seitsemän ja puoli minuuttia, laukoi Dynamon Ilmari Lehtinen ohi PoNoVo:n maalivahti Jari Karhun. Erän loppupuolella kotijoukkueen Ville Toitturi sai kahden minuutin rangaistuksen, jota PoNoVo ei kuitenkaan onnistunut hyödyntämään, vaan päinvastoin isäntien Vili Ahola laukoi pallon maaliin Jussi Toitturin syötöstä alivoimasta huolimatta. Enempää maaleja erässä ei nähty ja erätaukoa vietettiin Dynamon johtaessa 2-0.

Kolmas erä pelattiin tavallisuudesta poiketen niin, että joukkueet vaihtoivat erän puolivälissä puoli, sillä PoNoVo:n mielestä hallin valaistuksessa oli peliä häiritseviä eroja, tämä ei kuitenkaan peliä suuremmin häirinnyt. Hieman ennen kolmannen erän puoliväliä vierasjoukkueen Miika Hämäläinen kavensi eron yhteen maaliin, mutta pian tämän jälkeen Vili Ahola korjasi tilanteen ja ohitti jälleen laukauksellaan vierasjoukkueen maalivahdin. Vierasjoukkue jatkoi kiriään ajassa 57:03, kun Juho Kaila rouhi pallon ohi Dynamovahti Santeri Savolaisen. Kun erää ja peliä oli jäljellä vain hieman reilu minuutti, otti Kotijoukkueen Lauri Mäkelä jäähyn kampittamisesta, jäähy kostautui PoNoVo:n pelatessa kuudella neljää vastaan ja vieraat saivat siirrettyä ratkaisun jatkoajalle. Jatkoaikaa pelattiin hieman vajaa kaksi minuuttia, minkä jälkeen vierasjoukkueen Teemu Tervonen laukoi ratkaisevan maalin ja näin ollen PoNoVo voitti ottelun 3-4.